Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A megafonosok hogy jutnak el...

A megafonosok hogy jutnak el erre a szintre, nem sül ki a szemük?

Figyelt kérdés
[link]

jún. 15. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Én már ezeket régen letiltottam, vagy ők tiltottak le engem. Sajnos van az a réteg, akiket ezek megmozgatnak. És sokan közülük rózsadombi elit, de akiknek ez szól, azok a vidéki falvak részeg asszonyverői. Ők fogékonyak ezekre az uszításokra.
jún. 15. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Ez egy patkány. Gondoltam, megírom neki, hogy feküdjön le, és próbálja megoldani a dolgot úgy, hogy az ágyban elfordulni se tud egyedül, nem elmenni xanaxért a parasztja.
jún. 15. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Mi az a megafonos?
jún. 15. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Mivel pszichopaták nem kell meglepődni.
jún. 15. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
3, ha nem tudod, jobb neked így, hidd el 😄.
jún. 15. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Megafonosnak lenni a lét legalját jelenti, még a pondrók és piócák is feljebb vannak.
jún. 15. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Beltenyésztett bélférgek.
jún. 15. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Karsai egy problémára hívja fel figyelmet neki nincs semmilyen kezelés ami hatékony lenne vagy használna.A regnálo kormány meg halgat de ami enél is undoritob hogy, betegen be megy parlamentbe és némán el sétálnak mellette.
jún. 15. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:
91%

Lehet érvelni az eutanázia ellen sokféleképpen, de így azért elég primitív.

Hiszen a kérdés részben pont arról szól, hogy dönthessen az is az élete befejezéséről, aki már önállóan nem lenne képes véget vetni annak.

Mert amíg önmaga meg tudná tenni, addig lehet hogy még nem akarja, mert látja még értelmét tovább élni. Ha meg már önmaga nem tudná megtenni de szeretné befejezni a földi pályafutását, akkor csak segítséggel tudná megtenni. Ez a segítség pedig öngyilkosságban való közreműködés.

jún. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!