Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Az képviseli a legjobban...

"Az képviseli a legjobban Magyarországot, aki meg tudott állapodni Oroszországgal. Aki nem hátat fordított Oroszországnak." - Egyetértesz ezzel a liberális véleménnyel?

Figyelt kérdés

A liberális ellenzék feje, Gyurcsány Ferenc jelentette ki ezt:

[link]

Mondanám, hogy a legnagyobb ellenzéki part a DK, de pár hete ez kicsit átalakult. Viszont ha eltekintünk az idei évtől, akkor elmondhatjuk, hogy az ellenzék legnagyobb pártjának de facto vezetője ezen az állásponton áll.

Egyetértesz vele?

2024. jún. 15. 15:45
A kérdező szavazást indított:
Liberálisként egyetértek vele 🇷🇺❤️
Liberálisként NEM értek egyet ezzel a liberális állásponttal, én az orbáni "Ruszkik haza!" véleményen állok 🍊🇺🇲
Fideszesként egyetértek ezzel a liberális állásponttal 🇷🇺
Fideszesként NEM értek egyet ezzel a liberális állásponttal, mert az orbáni "ruszkik haza" véleményen állok
Tisza párt szavazóként egyetértek ezzel a liberális állásponttal 🇷🇺
Tisza párt szavazóként az orbáni "ruszkik haza" álláspontot osztom
Egyik fenti párt szavazója sem vagyok de egyetértek ezzel a liberális állásponttal 🇷🇺
Egyik fenti párt szavazója sem vagyok de az orbáni "ruszkik haza" állásponton állok
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Nagy baj lehet a központban, ha a lassan 20 évvel ez előtti vitát és dolgokat hozzátok elő sorozatban ( válaszként és kérdésként is ). :D

Múlt héten Gyurcsányék buktak egy jó nagyot, erre ti újra elkezditek őket életben tartani... :D

2024. jún. 15. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát én biztos nem. Azok tartják életben ezeket, akik még mindig Orbán meg Gyurcsányra szavaznak harminc év után is.

2024. jún. 15. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Orbán és Gyurcsány két élősködő parazita a magyar nemzet testén!
2024. jún. 15. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Gyurcsany ur nem eloskodo. Szerencsetlen venembernek 14 eve semmi beleszolasa sincs a magyar torvenyhozasba, mert a narancslovagok tobbsegben vannak. 14 eve csak Orbane a mezesbodon, Gyurika kimaradt belole.
2024. jún. 19. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyurcsány soha nem volt liberális (összetéveszted Orbánnal), és ez a marhaság sem liberális ömlengés!

Innen indíts!

2024. jún. 19. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!