Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért van ez az újraszámlálós...

Azért van ez az újraszámlálós cirkusz, mert a Fidesz Vitézyt akarja megtenni Budapest élére és úgy is fogják összeszámolni a szavazatokat, hogy Vitézy győzelme jöjjön ki?

Figyelt kérdés

jún. 14. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Milyen vicces, hogy most mély csendben vannak a Fideszesek, hirtelen ők emlegetik az újraszavazást és hogy "nem tudom mit kell fideszezni". Miközben 5 napja mást sem hallgatunk, csak hogy csalt a baloldal, csalt Karácsony, bukni fog Karácsony... :D
jún. 14. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
11)Én nem vagyok fideszes.Csak azt mondtam,hogyha 1%-on belül van a különbség logikus az újraszámlálás,ha a másik is ugyanúgy kérte volna fordított esetben.Azt,hogy volt-e szabálytalanság vagy nem,ahhoz én nem értek,ezt a választási bizottságnak kell vizsgálnia
jún. 14. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Én továbbra is fenntartom, hogy Karácsonyék csaltak, de biztos voltam benne, hogy az újraszámlálás nem fog fordítani az álláson.

jún. 14. 16:54
 14/14 anonim ***** válasza:
45%

A fidesz nem akarja vitézyt, mivel ezzel az egész ország fideszes lenne és nem lehetne gyurcsányra, a pestiekre, az értelmiségiekre mutogatni.

A buta, tanulatlan fidesz szavazóknak kell hagyni egy bűnbakot a fidesz aljas politikájának a következményeiért.

jún. 14. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!