Mikorra várható a Karácsony féle Újraválasztás?
Figyelt kérdés
Karácsony Újraválasztást akar a tiszta választás érdekében.jún. 14. 14:53
3/10 A kérdező kommentje:
Pedig Karácsony ragaszkodik hozzá.
jún. 14. 15:00
4/10 anonim válasza:
Csak akkor várható, ha szavazategyenlőség lesz, amire úgy tűnik, van reális esély.
5/10 anonim válasza:
Mivel jó eséllyel Karácsony így is behúzta, hirtelen nem lesz fontos neki az új választás kiírása, így semikorra nem várható :)
Elfogja mondani délután a választási iroda előtt, hogy új választás kell, aztán elfelejti.
6/10 anonim válasza:
Nem valószínű hogy lesz. De minek? Karácsony így is megnyerte.
7/10 anonim válasza:
Hat szerintem hogyecsillapodjanak a kedelyek o ki fog emellett is allni. Valszeg egy ilyenen meg jobban nyerne. Nem tudom.
8/10 anonim válasza:
Amint fel tudja oszlatni a közgyűlést, 4/5 ös közgyűlési többség kell hozzá.
A fidesz együtt fog szavazni a háborúpárti tiszával, dkval, kutyákkal, meg persze a "független" vitézi féle zöld fidesszel?
9/10 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, a friss eredmények tudatában is szeretne-e majd új szavazást.
10/10 anonim válasza:
Szerintem igen.
Semmit nem veszít vele.
Egyfelől alapból ő győzött. Az újraszámolást nem ő kérte, de - legalábbis a nem hírek szerint - győztes maradt.
Új választást meg nem lehet csak úgy kérni, viszont a kampányüzenete elég erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!