Nem durva, hogy ezt érvényes Vitézyre leadott szavazatnak veszik?
A napnál is világosabb, hogy itt szándékosan érvénytelenül akart szavazni a választó. Erre behúzzák Vitézy szavazatnak, mert véletlenül pont mellette keresztezte egymást a két vonal. Azért ne nézzék már hülyének az embereket.
22.
húha van baj eddig a liberálisok utasították el a Mi hazánk javaslatát, hogy írástudatlanok ne szavazhassanak!
bezzeg most jól jönne nektek ! mi?
Szerintem a szabályalkotó ki akarta küszöbölni azt, hogy ne legyenek viták abból, ha valakinek túl ér az X véletlen a körön, vagy inkább + jelre hasonlít, mert az nem már nem X...
Egyszerűbb volt azt megfogalmazni, hogy egy körön belül legyen 2 vonal metszéspontja, és csókolom. De úgy tűnik sokaknak ez nagy kihívást jelentett.
akármilyen eredményt is hoznak ki ebből, én ezt úgy vinném Strassburgig, ahogy csak tudnám, mi a pré ez?
Pontozzatok le nyugodtan, de senkit nem érdekel a vergődésetek, mivel ez a szabály. Ha karácsonyra menne ilyen szavazat az is érvényes.
Lehet azt mondani, hogy ez egy rossz szabály, de jelenleg is így van, már évek óta, nem most találták ki.
A pipás
meg az alig látható
szavazatnál én nem is arra gondolnék, hogy milyen buta ember az, akinek kihívás megérteni a két egymást metsző vonal jelentését, hanem az, hogy mennyire érdekli az illetőt, hogy a támogatottja győz-e, ha ilyen szavazatot ad rá.
Ill. egy kérdésem is lenne ehhez a képhez:
Képaláírásnak az van a 444.hu cikkében
írva, hogy ez obszcén megjegyzés. De én úgy olvastam ezt, hogy "EZ IS SOK LESZ". Ebben mi az obszcén? Vagy félreolvastam? Mondjuk tehetségesen rondán van írva: hiába nyomtatott nagybetűvel írta, mégsem egyértelmű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!