Miért csak Magyarországon van háborús veszélyhelyzet, amikor sok országnak még nagyobb közös határa van Ukrajnával?
Figyelt kérdés
tegnap 11:20
2/11 anonim válasza:
Gondolom költői kérdés, de válaszolok.
Hogy a Fidesz ezzel a mondvacsinált indokkal módosíthasson bármikor egy éjszaka alatt törvényeket, amivel az országban elkövetett folyamatos és szervezett szabadrablásukat tudják legalizálni.
3/11 anonim válasza:
Hogy könnyebben véghez vihessenek dolgokat
4/11 anonim válasza:
sok országban nincs szükség különleges jogrendre, mert alapból felhatalmazza őket mindenféle egyéb körülmény nélkül is
6/11 anonim válasza:
Miközben nagyon jól tudja mindenki, hogy minket nem fenyeget háborús veszély
7/11 anonim válasza:
Én már csak arra leszek kíváncsi ha vége a háborúnak mire fel marad a rendeleti uralkodás😅
8/11 anonim válasza:
Én azt nem értem egyáltalán minek háborús veszélyhelyzet sőt minek kormány Magyarország élére, ha mindenről más tehet. A migráncsok, a háború és a többi.
9/11 Koplárovics Béci válasza:
A fidesz kb mindenkivel háborúban áll (gyakran önmagával, illetve jelenleg Magyar Péter néven a saját árnyékával is). Szerinted Ukrajna miatt van (háborús) veszélyhelyzet? Ó, szent naivitás!
10/11 anonim válasza:
Csak Magyarországot fenyegették megszállással. Ha Putin nem tartotta volna fel őket már Győr is ukrán város lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!