Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444 nagyban büszkén hirdeti,...

A 444 nagyban büszkén hirdeti, hogy sikerült leülnie beszélgetni 70 percre Rogánnal. Nem naívak ezek?

Figyelt kérdés

Rogán a propaganda atyja, a legzseniálisabb hazudozó. A butácska 444-eseknek nem tűnt fel, hogy most a sok botrány után kötélnek állt egy hosszú beszélgetésre?

Elmondja újra az összes védekező panelt, amiket eredetileg is ő talált ki és terjesztetett el a megafonosokkal. Egyértelmű, hogy ezért ment bele a beszélgetésbe. Ennek nem sok értelme lesz. De ők, a 444-nél legalább milyen büszkék.

Még ha a partizános Gulyás Márton kérdezné, akkor azt mondanám, hogy van valami értelme, mert ő meg tudta szorongatni az összes politikust és Rogánnak is rágós falat lenne. De könyörgöm, a 444? Nem lenézem őket, de most gyakorlatilag le fogják közölni a propagandát, szóról szóra, csináltak Rogánnak egy PR beszélgetést.

jún. 13. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
5 Mert a sok komcsi nyugger ráér mindenért jeletgeni. A kommunizmusban is ezt csinálták. Ha megnézed a Fideszes sajtópereket olyanok vannak benne, hogy a drogos kispesti alpolgi videojában nem is ő van. :XD
jún. 13. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
10%
A 444 nagyobb propagandagyár, mint Rogán, erről ennyit.
jún. 13. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom hogy a 444 mennyire büszke magára, de engem nem érdekel rogán süketelése, nem néztem meg, és nem is fogom. Egyszerűen nem érdekel.
jún. 20. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!