A 444 nagyban büszkén hirdeti, hogy sikerült leülnie beszélgetni 70 percre Rogánnal. Nem naívak ezek?
Rogán a propaganda atyja, a legzseniálisabb hazudozó. A butácska 444-eseknek nem tűnt fel, hogy most a sok botrány után kötélnek állt egy hosszú beszélgetésre?
Elmondja újra az összes védekező panelt, amiket eredetileg is ő talált ki és terjesztetett el a megafonosokkal. Egyértelmű, hogy ezért ment bele a beszélgetésbe. Ennek nem sok értelme lesz. De ők, a 444-nél legalább milyen büszkék.
Még ha a partizános Gulyás Márton kérdezné, akkor azt mondanám, hogy van valami értelme, mert ő meg tudta szorongatni az összes politikust és Rogánnak is rágós falat lenne. De könyörgöm, a 444? Nem lenézem őket, de most gyakorlatilag le fogják közölni a propagandát, szóról szóra, csináltak Rogánnak egy PR beszélgetést.
2/2
https://www.youtube.com/watch?v=VnISsGBU7q4
A nertárs nem nézte meg a vidit azért beszél ökörségeket, de egy fidder még egy szavazólapot sem tud kitölteni mint a fővárosi példa mutatja. Nem nagyon kell adni a szavára.
6, én ezt neveztem sajtóosztálynak.
Az nem média, hogy az egyetlen helyszini riportod az politikusok lejáratásáról szól. Sehová nem mennek azon kivül, az orbáni politika igazolását leszámitva semmilyen más cikket nem látsz. A munkatársak -nem újságirók- jelentős része ma már bukott politikus... ez nem média, ez egy kiterjesztett sajtóosztály.
"Még ha a partizános Gulyás Márton kérdezné, akkor azt mondanám, hogy van valami értelme"
Már bocsánat, de úgy sem lenne értelme. Már egy ideje nem követem a Partizánt, de az előző választások környékén az ÖSSZES hozzájuk beeső fideszes politikus buksi simit kapott. Az ellenzéki politikusokat halálra csuklóztatták cserébe. Kb. Marci egy személyben tehet a 2022-es kétharmadról, lásd az MZP interjúja...
@3
Azt mondja a végén, hogy "a pósta a legnagyobb díler Magyarországon". Lehet, hogy ezért szüntetik meg a póstákat szerte az országban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!