Újraszámolás után szerintetek ki nyeri a főpolgármesteri választásokat?
hát mivel Karácsonyról kiderült hogy nem olyan etikus mint gondoltuk így mindenképpen Vitézy.
Karácsony azt mondta, hogy ha Vitézy indul a főpolgármester-választáson, akkor ők péklapáttal fogják agyonverni az LMP-s jelöltet.
"Évekre is börtönbe kerülhet, aki halálosan megfenyeget másokat"
Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely választási csalást követett el
Szerző: Diószegi-Horváth Nóra • 4 n
Emellett jelezte azt is, hogy bejelentést tett a választási bizottságnál, és büntetőfeljelentést is tett, továbbá felszólította Karácsony Gergelyt, „hogy fejezze be a folyamatos jogsértést, és kérjen bocsánatot.”
Szerintem aki Karácsonyra akart szavazni, csak bejelölte és kész.
Viszont aki nem Karácsonyra akart, ott lehetnek problémák, hogy kit is jelölt, és hogyan kategorizálták a számoláskor. Ha csak pár százat találnak a többezerből, az már meg is változtatja az eredményt.
Pártatlan vagyok, meg nem is pesti, viszont mivel kiderült, hogy Vitézy is fidesz jelölt így valahogy úgy érzem, addig számolják újra, amíg nem ő nyer.
Még Hlha arra is alapoz Vitézy, hogy 1bites fideszesek nem tudták hogy kell X-elni, akkor sem korrekt. Tudom, a törvény megengedi ezt viszont a törvény nem ismerete nem mentesít annak betartásától, illetve a következményektől.
Véleményem szerint korrektebb lenne, ha új főpolgármesteri választást írnának ki a 3 jelölttel és akkor eldőlne. Bár ott is félő, hogy jönnek még külföldi vendégmunkások véletlenül...
Remélem Karácsony nyer, azért mert:
- Budapest pontosan egy olyan vezetőt érdemel, mint Karácsony
- több pénz marad a vidéknek, ha Karácsony miatt Budapestnek kevesebb pénzt ad a kormány
Hajrá Geri, hajrá Budapest ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!