A FIDESZ most készül a legnagyobb választási csalásra, ami valaha volt?
Figyelt kérdés
Érvénytelen szavazatok érvényessé tételével Vutézy számára.jún. 13. 09:13
2/31 anonim válasza:
Sajnos nem kell csalniuk. Egy törvényi kiskaput használnak ki.
3/31 anonim válasza:
Nem. Mivel az érvénytelenített szavazat érvényes lett volna, ha a szavazóköri delegáltak nem cseszik el.
4/31 anonim válasza:
2, attól, hogy törvényi erőre emelik, hogy a "gyilkosságért" nem jár bűntetés, a "gyilkosság még gyilkosság" marad.
Magyarország diktatúra és a vészhelyzeti kormányzás végett, bármit megtehetnek, amit őkegyelme elvár.
6/31 anonim válasza:
#4 diktatúra. Kérdezd már meg a nagyszüleidet milyen volt a diktatúra.
7/31 anonim válasza:
Számoltam, ezt ki kérem magamnak hogy a delegáltak cseszték el. Szégyen, hogy azokra megy most a népharag akik ott ültek 20-24 órát. A kerületi választási iroda, azt mondta hogy a dupla X érvénytelen. Nehogy már az én felelősségem legyen, hogy ez lett bäszva.
8/31 anonim válasza:
A vicces h mindenki sipákol, de a tény: kétharmadunk van, KariGeri eltűnik, több ep mandátumunk van mint az összes többinek, az ellenzék lenullázódott az új ellenzék vezetője meg egy idióta. Szóval nyugodtan nullázzátok le a hsz em de a tény az tény marad. Hajrá Fidesz!
9/31 anonim válasza:
7, az átlagmarha azt se tudta, hogy visszalép az ásványviz, igy az nem a szavazatszámláló hibája, hogy olyan sikeresen mosták össze a két szavazást, hogy, tájékozott legyen a talpán, aki ki tudott ezen igazodni. Egyszerűen nonszensz amit Budapesten műveltek, de az országos is az volt.
10/31 anonim válasza:
7, ezennel elnézést kérek, igazad van. Nem tiétek a felelősség és rosszul fogalmaztam. Bazi nagy munka és fontos szerepkör szóval utólag köszi a munkád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!