Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy érzitek ti is, hogy...

Úgy érzitek ti is, hogy minden idők legnagyobb választási családa van előkészülőben Budapesten?

Figyelt kérdés

2024. jún. 13. 07:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Még meg sincs az eredmény, de már csalást kiabálsz?:)
2024. jún. 13. 08:04
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
1 Időben kell kezdeni
2024. jún. 13. 08:06
 3/16 anonim ***** válasza:
47%

Ha egyszerűen csak újra kelle számolni, nem is érdekelne.

De olyan gond van, ami azért simán megoldható néhány plusz iksszel, mert a kutya be nem bizonyítja, hogy azok ott voltak VD neve mellett már vasárnap is.

Komolyan elhiszi bárki, hogy aki észrevette, hogy véletlenül az áthúzott szandira szavaztott, az szavazott gyorsan másra is, mert tudta, hogy ez így érvényesnek számít? Vagy azt, hogy aki nem látta a vonalat, ezért válaszotta szandit, hirtelen mégis meglátta,

2024. jún. 13. 08:20
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
Nem, hanem annak a leleplezése kezdődött el.
2024. jún. 13. 08:21
 5/16 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem Karácsonyék csaltak, most ezt utólag így gondolom, pedig én is rá szavaztam…

Eredetileg is Vitézynek szurkoltam, de aztán amikor Alexandra vissza lépett a javára, azt egy undorító húzásnak tartottam (tartom most is), meg hogy miért nem lehet akkor már felvállalni hogy fideszes?

Utálom a Fideszt, de ha egyenesebb lett volna Vitézy, akkor rá szavazok még így is, mert sokkal jobb szakember mint karácsony.

De emiatt a húzás miatt végül karácsonyra szavaztam, amit megbántam mert egy undorító ember és aki magára profi fullentőként hivatkozik és erre büszke is, az takarodjon a politikából!

2024. jún. 13. 08:26
 6/16 anonim ***** válasza:
42%
mesélj, hogy csalt Karácsony, amikor minden szavazókörben ott ütek a fideszesek...
2024. jún. 13. 08:29
 7/16 anonim ***** válasza:
32%
Mennyire undorítóan szánalmas, hogy más esetben pont a Fideszesek óbégatnak leghangosabban, hogy a választáson csalni nem lehet. Mindaddig amíg a FideSS nyer... :)
2024. jún. 13. 08:32
 8/16 anonim ***** válasza:
62%

“mesélj, hogy csalt Karácsony, amikor minden szavazókörben ott ütek a fideszesek...”

Ugyanazok számolják most is össze a (z érvénytelen) szavazatokat, akik eredetileg az összeset.

Ha akkor nem csaltak, most miért csalnának?

2024. jún. 13. 08:40
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
8, és mi a garancia, hogy most ugyanazt számolják, amit akkor?
2024. jún. 13. 08:43
 10/16 anonim ***** válasza:

#9.

Semmi, de ennyi erővel akkor soha egyik választáson sincs erre semmi garancia, mindegyiket elcsalják/elcsalhatják…

Vagy elhiszed, hogy a “jog” akkor is és most is biztosítja a feltételeket, ahhoz hogy ne csaljanak.

2024. jún. 13. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!