Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Boldogok vagytok otthon...

Boldogok vagytok otthon Magyarországon???

Figyelt kérdés

2024. jún. 13. 11:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
Nem, de ha Vitezy nyer akkor tutira elkoltozom
2024. jún. 13. 11:08
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Igen, úgy 10 éve elég jól élek.
2024. jún. 13. 11:13
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Én igen.
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Igen
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Én igen, itt a család, barátok, napi szintű megélhetési gondjaink egyáltalán nincsenek, van tartalékunk, szóval köszi, egész jól megvagyunk.
2024. jún. 13. 11:16
 6/20 anonim ***** válasza:
49%

1: költözz nyugodtan, Vitézy az egyetlen aki nyugatias minőségű szakértelmet hozott volna Budapestre, függetlenül attól h Fideszes vagy nem.

Most van újabb 5 évre egy passzív Karácsonyunk aki a jajj-a-Fidesz-nem-ad-pénzt mantrázáson kívül nem tud semmit, rothadó utak, közterek, gagyin megvalósított felújítások, nagy zöld-gyalogospártiságba csomagolt gagyi félmegoldások. Agglomerációba kiköltöző (nem csak Fideszes) tömegek, akik még tovább rontják Budapestet, legalábbis a levegőjét, mikor bejárnak dolgozni. Közben lepusztuló teljes városrészek, amik aztán ígyis úgyis a Fidesz kezére lesznek játszva, mert Karigeri ebben elég profi, Zugló nagyrészét pl. Fidesz kezére játszótta tizenév alatt, amit meg nem a Fidesznek, azt az MSZP-s Horváth Csaba-Tóth Csaba haverjai lopták szét.

Közben ha legalább egyetlen megvalósult fejlesztést látnék, egy kockakövet v bármit amit lerakott Karácsony, vagy egy kátyút amit befoltoz, de mindig csaka kifogások..

Kutyapártnak nem kell kifogás, odamegy, és felfest egy zebrát, letisztít, átfest egy buszmegállót, amíg Karigeri panaszkodik, hogy nincs pénz (bezzeg 40 tanácsadóra azért fussa).

A kérdésre válaszolva: nem nem vagyunk boldogok, én a Fideszt is utálom, Karigerit is utálom, a DK-t Momentumot is. Engem 30+-os értelmiségi fehér férfiként nem képvisel a világon senki. Fizetem az adómilliókat, ami jellemzően el van lopva, a Fidesz nyúlja le a 90%-át, a maradékon az ellenzék marakodik.

20 éve nem láttam egyetlen dolgot amit jól csinált volna bármelyik fél, és ez nem csak azért van mert kapzsi tolvajok, hanem mert dilettáns, buta emberek, kontraszelekciónak köszönhetően, mivel Magyarországon jellemzően a buta, másokkal nem törődő emberek jutnak előre.

Elmenni a család miatt nem tudok, drukkolok azoknak akik elmentek h jobb legyen nekik, habár ismerősök között is elég vegyes, valaki jól érzi magát külföldön valaki szenved.

Elsősorban a magyar emberek kollektív alulműveltségét és igénytelenségét tartom a fő oknak, a politikusokat csak másodlagosan, hiszen minden népnek olyan politikusai vannak, amit megérdemel. Valamit elmond az a szavazóképes magyarokról, hogy Orbánt világszinten is autoriter vezetőkhöz hasonlítják.

Szerintem a következő 40 évünket már elcs .szte ez a boomer generáció, de azon még dolgozhatunk hogy a gyermekinknek unokáinknak maradjon valami.

Ehhez persze egy sokkal radikálisabb és értelmesebb generáció kell, talán a Z generáció lesz az.

2024. jún. 13. 11:25
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
Én boldog vagyok
2024. jún. 13. 11:42
 8/20 anonim ***** válasza:
40%
igen üdv Dublinból 😹😹😹😹
2024. jún. 13. 11:54
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Megvagyunk, de nem maximálisan elégedetten.
2024. jún. 13. 12:41
 10/20 anonim ***** válasza:
58%

Igen, alapvetően boldog vagyok.

De ennek semmi köze a politikához, sőt kifejezetten próbálom magam függetleníteni tőle, amennyire lehet.

2024. jún. 13. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!