Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország tényleg olyan...

Magyarország tényleg olyan hellyé vált, mint 50-100 éve Dél-Olaszország és Latinamerika, hogy a polgárok maradnak otthon éhbérért melózni, vagy kimennek külföldre mint olcsó munkaerő/biorobot, vagy bűnözőkké válnak, ha ki akarnak törni?

Figyelt kérdés
Külföldi meló alatt értem úgy, hogy olcsó kétkezimunkás, aljamunkás, amit a helybeli nem akar már elvállalni, vagy ha alvilágban terveznek kitörni, akkor ha nő az illető, akkor mint "keleteurópai jó lesz prostinak" ha meg férfi, akkor "jó lesz dealernek, csempésznek vagy verőembernek" ... Mennyire van valóságalapja?

#Magyarország #munka #keleteurópai
2023. nov. 21. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Igen.
2023. nov. 21. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

Már kb egy millió magyar elment, és még nem vagyunk a végén.

Már Romániába is átjárnak magyarok dolgozni, mert még ott is jobb a pénz.

Csak a fideszisták akik ezt nem értik, becstelenségből, korruptságból, vagy mert maguk is hasonlóan tolvajok mint Orbán, nem tudom.

2023. nov. 21. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Tekintve, hogy én itt Svájcban a Langstrassen mindig hallok magyar nyelvet, ezért igen. Van valóságalapja.
2023. nov. 21. 09:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. A kérdés inkább arra irányul, hogy ha valaki külföldön melózik, akkor inkább az említett "aljamunkák" közül tud válogatni, vagy vannak ugyan ilyen eséllyel értelmiségi munkák is magyaroknak külföldön? (mert persze ott is van magyar orvos, mérnök, esetleg irodista, de lényeg, hogy milyen arányban!?)
2023. nov. 21. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
A civilizált világ tele van a rendszer elől elmenelült magyar zenészekkel. De ennek sajnos komoly hagyományai vannak nálunk. Itt sosem voltak olyan körülmények, amikben kúltúrember jól érezhette volna magát. Nekem is ebben a szakmában sikerült elhelyezkednem külföldön. Ami otthon egy drága hobbi, az itt jól fizető munka.
2023. nov. 21. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!