Magyarország Latin-Amerikai típusú ország lesz 15 éven belül?
Figyelt kérdés
Kivéve azt, hogy Magyarországon szétadóztatják a népet, cserébe szociális biztonság nulla lesz.2023. aug. 9. 19:09
1/9 anonim válasza:
Nincs szétadóztatás, a szociális biztonság nem olyan rossz, persze hogy mi lesz később azt nem tudom.
2/9 anonim válasza:
Klári ha nyer felemeli a béreket az árakat nem fogja emelni, az adókat azt nem tudom.
3/9 anonim válasza:
Melyik típusú latin-amerikai ország? Mert vannak olyanok (Chile, Uruguay, Costa Rica, Panama), amik teljesen rendben vannak.
De nem kötözködöm. Magyarországnak inkább a Honduras-Nicaragua-Guatemala tengely fogja mutatni az utat (bár abból a szempontból még azok is élhetőbbek, hogy ott nem fröcsög 0-24-ben a primitív propaganda az emberre).
4/9 A kérdező kommentje:
Argentína.
Populizmus, Bandaháborúk, szegénység stb.
2023. aug. 9. 19:37
5/9 anonim válasza:
Klári eltörli az adókat ketteském.
6/9 anonim válasza:
Argentinában nincsenek bandaháborúk, az inkább Mexikó + azok, amiket felsoroltam.
Argentina arra jó példa, hogy a populizmus révén (amit ott a peronizmus fémjelez) hogyan lehet a világ egyik leggazdagabb országából Magyarország szintjére lesüllyedni. Úgyhogy mi hozzájuk képest csak rosszabb helyzetbe kerülhetünk.
7/9 anonim válasza:
Nagyon folyamatban van már ez a téma.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Hát itt ember nem fog maradni a mérgezö akumulátorok miatt.Most haltak meg 2 ember egy aksi újrahasznositoban a büntetés 10 millio forint 2 ember ennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!