Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja Kovács Gergelynek...

Mi a baja Kovács Gergelynek és a baloldalnak a XII. kerületi turullal?

Figyelt kérdés

Nem tudom logikailag követni. Baj hogy turul, kegyeletsértő (!), még a történészek szerint is. De ez a legfontosabb magyar jelkép.

Meg baj hogy a közelben volt a nyilásház. Nem értem az összefüggést. Meg baj hogy zsidók az áldozatok, de szerintem túlnyomóan magyarok lehetnek, Budapestet alig érintette a holokauszt, tehát Kovácsot csak egy törpe kisebbség érdekli. Ha zsidók lennének, akkor a baloldaliak szerint ők nem magyarok (zavaró a turul), semmi közük a magyarsághoz, ami meglepően kirekesztő álláspont. Baj hogy voltak "nyilasok" az emlékművön, 4 darab, de azt már levették. Egy időben azt is mondták, hogy 1. Vh-s lesz az emlékmű, és az áldozatoknak csináltak is egy másikat.

Miért ingerli a baloldalt ennyire a magyar jelkép ott?

jún. 13. 07:55
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
52%
#30 Rohadtul nem ugyanaz a két dolog, de téged elvakít a magyargyűlölet. Vitakultúrád pedig nulla, úgyhogy befejeztem veled.
jún. 13. 10:46
 32/39 anonim ***** válasza:
30%

Én nagyon szeretem a magyarságomat, csak számomra ez nem jelenti azt, hogy más csoportokat megalázhatok. :))

A vitakultúra pedig ott kezdődik, hogy válaszolunk egymás kérdéseire. De persze mit is vártam egy jobbertől...

jún. 13. 10:48
 33/39 A kérdező kommentje:

Zsidó szempontból lehet, hogy aggályos a turul. De a magyar érdek sokkal fontosabb, mint egy törpe kisebbség.

A román példa nem jó, a magyarok nem bevándoroltak oda, hanem elfoglalták a románok, és a magyarok nem örvendenek általános ellenszenvnek, például nem csináltak kommunista diktatúrát, ávót Romániában, meg mindenfélét.

jún. 13. 10:50
 34/39 anonim ***** válasza:
31%
Ja hogy antiszemita vagy. Ok.
jún. 13. 10:53
 35/39 anonim ***** válasza:
59%
Hagyd, kérdező, zsidóval vitatkozni nincs értelme.
jún. 13. 10:58
 36/39 A kérdező kommentje:

Kb. 100-szor több magyar él itt, mint zsidó. Kicsit fontosabb csoport.

A hazafiasság jele lenne, ha elfogadnák a turult, ha annyira asszmiláltnak tartják őket.

Egyébként nem igazán nyilasok követték el az atrocitásokat, ezt még a hungarofób Ungváry is elismeri. Mellesleges a demokrata jobboldal nagyságrendekkel többet követett el a nyilasoknál országosan.

jún. 13. 11:12
 37/39 anonim ***** válasza:
24%
Én magyar vagyok, családa és valahol a sufniban még királyi okiratok is igazolják, hogy nemesi családból származom és valahol délen királyi földjei voltak a családomnak. Az én véleményem, mint igazolt magyar, az az, hogy ez az egész turulkodás és más vallásúak sértegetése az antiszemitizmusra jó, másra nem.
jún. 13. 11:16
 38/39 anonim ***** válasza:
52%
A Turul egy ősi magyar jelkèp. Az Àlmos legendából ered. Ezt a drogos alkoholista kutyàt (K.G), ès az elvtàrsait pedig ez zavarja. Őket minden zavarja, aminek a magyarsághoz bármi köze van.
jún. 14. 14:24
 39/39 anonim ***** válasza:
Eleve nem igaz, hogy 100x több magyar él "itt", mint zsidó. Sem a XII. kerületben, sem Mo-on. Sőt, nem is kisebbség, főleg nem "törpe".
júl. 14. 04:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!