Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkairól miért tudunk...

Toroczkairól miért tudunk olyan keveset? Az életrajzában csak politikai dolgokat írnak, olyan családi dolgokról semmit, mint amit szinte az összes hozzá hasonló befolyásos politikusról ismerünk.

Figyelt kérdés

Nem írják a szülei nevét, a volt feleségei nevét, a gyerekei nevét.

Nem írnak a hugáról sem, aki külföldre ment férjhez.

Itt is írják, hogy román volt a 2. felesége, és nem is tudott magyarul.

#politikus #pártvezetők #politikusok családja
2024. jún. 12. 18:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

20.31.

GÁZ, szuper gáz. Nem csak Bem, mert az az iskola meg a köztévé bűne, hanem a néger barát. Ugye, madarat tolláról, embert barátjáról.

Átmosták ám a te agyad, liberális maszlaggal.

Hogy a néger Mo-on talált hazára, családra. Nigériaira? Vagy szaporította a Kalergi ivadékokat?

A hülye néger se a saját hazáját gazdagítja, hanem haszonból jobb helyen él. Ezért fizették a tanulmányait? Akár otthon, nigériában, akár a magyarok, hogy ne menjen haza javítani a 1 orvosra hány beteg jut Afrikában rátát?

Az a nigériai még hazaáruló is.

2024. jún. 12. 20:50
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Akkor végülis milyen végzettsége van Toroczkai (eredeti nevén: Tóth) Lászlónak? Gimnáziumi érettségi? Más semmi?

Nem ez alapján kell senkit megítélni, csak érdekelne.

A Tutsek Gusztáv-sztori már lerágott csont, természetesen nem tehet egy ilyen negatív felmenőről senki. Biztosan kellemetlen neki, hogy ezt állandóan a fejéhez vágják (nekem is az lenne).

2024. jún. 12. 21:00
 13/18 A kérdező kommentje:

12

Zavaros, hogy mi a végzettsége, a wiki azt írja, hogy nincs vagy nem ismert.

Meg azt, hogy 97-ben elkezdte a szegedi egyetemnek valami kihelyezett tagozatán a kommunikáció szakot.

De hogy hova "kihelyezett" tagozatot, arról nincs szó.

Arról sincs szó, hogy miért nem ott érettségizett, ahova járt.

A Tutsek származás nem csupán egy "felmenő". Az a családi gyökér, tény. És a családban futó öröklődések, minden. A feleségét mellesleg a felmenő sem tartotta meg, ahogy Toroczkai sem eddig 2 feleségét. A felmenő korában a kommunistaság volt a jövedelmező, egy ideje a magyar nemzetiség.

A Horthy időkben lányregényeket író Tutsek rokon sem múlt el nyomtalanul, Toroczkai is jól forgatja a szavakat.

2024. jún. 12. 21:18
 14/18 HakapiszikMatyi ***** válasza:
72%

"ma 20:50"

Apám... Neked fingod nincs a Mi Hazánk Mozgalomról...

Büszke is vagyok a néger barátomra. :) Pedig 30 éve a "Fekete majmok".t is üvöltöttem több koncerten.

Az ember változik, fejlődik. A "szélsőjobb" is, csak itt még annyira elmaradottak vagytok, hogy még a fajelmélet megy. :(

2024. jún. 12. 21:29
 15/18 A kérdező kommentje:

21.29

Belőled már elég. Lehetsz büszke a néger barátodra meg a saját igénytelenségedre.

Ha EZ a MiHazánk átlagos szintje, akkor hülye, aki rájuk szavaz. És akinek egy csöpp esze van lelép egy olyan országból, amit a legmagyarabbnak tűnő párt ad oda ingyen, barátságból a négereknek.

Kösz az infót, akkor ez sokmindent elmond.

Fejlődjél csak, van egy csomó kínai csaj, aki jönne magyarnak érezni magát.

2024. jún. 12. 21:41
 16/18 A kérdező kommentje:

21.29

Még annyit árulj el, hogy hol lehet ezt a néger mihazánkos felszólalót megnézni személyesen egy rendezvényen.

Szeretném látni.

2024. jún. 12. 21:48
 17/18 HakapiszikMatyi ***** válasza:
0%

Ok.

Van róla "amatőr" felvétel telefonnal. Annyit kérek cserébe, hogy a "beállításokban" tedd át a pöttyöt oda, hogy látszódjon a felhasználó neved csak 1 napra.

Amúgy, a kérdésedre: Torockai László hivatalos an legmagasabb végzettsége az Érettségi bizonyítvány. Járt egyetemre, de nem diplomázott.

Nem kell róla tudni semmit, csak azt, hogy jót akar ennek az országnak.

2024. jún. 12. 22:08
 18/18 A kérdező kommentje:

22.08

Személyesen akarom látni.

Nem én kérdeztem Toroczkai végzettségét, én csak beírtam, amit a wiki ír.

De igen, tudni kell róla, és minden lehetséges részletet. Aki titkolózik, annak oka van rá.

2024. jún. 12. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!