Hogy fogja lekommunikálni a FIDESZ, hogy jó eséllyel elbukták a fővarost?
Rendben, várjuk ki a végét, de Gulyás Gergely sem làt sok esélyt az eredmény megváltoztatására. S úgy tűnik, a Fideszt nagyon nem is érdeikli. Ünneplik, hogy a Momentum kiesett, ez nekik a hatalmas siker.
23 kerületből 17-ben nem fidesz jelölt győzött. Illetve várjuk meg az I. kerületnél mi lesz, de vélhetőleg ott sem lesz változás.
20# Ezek mind teljesen jogos észrevételek! Én is járok Pesten, borzasztó, hogy egy európai városban megtörténhet egy Örs vezér tér, ahogyan az kinéz... 70-es évek... Vagy mintha már Albániában lennél.
Na de. Te a pénz nem megfelelő elosztásáról beszélsz a főváráson belül. Enne sajnos még kevesebb beleszólása van a vidéknek. Ezek a főváros belügyei. Nem tudok rá mit mondani sajnos.
#21 - Sajnos nem a főváros belügyei. Ezeket mind a fidesz erőlteti rá a városra, és a központi költségvetésen keresztül fizeti ki, Budapest és az önkormányzat ebből semmit nem lát.
A főváros valódi belügyeire kb semmi pénz nem jut.
Hmmm. Éppen nem a kérdésre válsz, csak beugrott:
1986-tól elég sok Nyugati zenekar jött az országba koncertre. 100e-es tömegről beszélünk... Vasárnap hajnali 2-kor még szemét hegyek vannak az utcán, és Hétfő reggel semmi...
Most: ( Nem vicc, mert magam láttam az Őrsön.)
Jön a takarító, és lefényképezi a helyszint, utána a szeméttárolót, majd kiüríti a szemetest, és összesöpri, ami benne volt a képben. ( Azon kívüli szemetet ott hagyja.) Készít egy képet a helyszínről, az üres kukáról, és ballag tovább.
Korán volt, így lehet, hogy csak álmodtam... Valaki látott ilyet még?
Ez nagyon vicces, hogy DUPLÁN is elbukták Budapestet! Jaj én úgy röhögtem!
Hogy kieszelték ezt a naaagy "cselt" Schmidt Marikáék nyaralójában, az Adrián, hogy majd jól betolnak és lemondatnak utolsó pillanatban egy fideszest, hogy megsegítsék a Fidesz-bábot! :)))))
Ez se jött össze! Kikapott a fideszes és a fideszbérenc is, egymás után, Karácsony Gergőtől, egyetlen választás alatt! :)))))
Ungár Petike kénytelen lesz más módon kielégíteni orbánt a következő nyaraláskor! :)))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!