Mi hazánk fanoknál miért ekkora az öröm? Még 7%-ot se értek el, de 2026-ra 40%-os támogatottságban bíznak, amikor 2 év alatt nőttek 1%-ot?
A 2022-es országgyűlési választások eredményéhez képest a Mi Hazánk növekedni tudott, közel egy százalékkal ért el jobb eredményt a párt az uniós voksoláson. Ez egyben azt is jelenti, hogy az akkori választásokon induló szervezetek közül egyedül a Mi Hazánknak sikerült erősödnie.
Ennél is szembetűnőbb azonban, hogy a vármegyei listás eredményeket nézve a nemzeti párt sehol nem ért el 10 százaléknál rosszabb eredményt!
Számos vármegyében 15-20 százalékos eredményt ért el a Mi Hazánk, a párt zászlóbontásának helyén, Csongrád-Csanád vármegyében pedig közel 25 százalékot szerzett az MHM listája! Ez azt is megmutatja, hogy vidéken már stabil második erőnek tekinthető a Mi Hazánk Mozgalom.
2026-ra 40%-os támogatottságban bíztak? Honnan jött ez az infó?
Egyébként nincs ok az örömre, de talán viszonylag olcsón megúszták a többi ellenzéki párthoz képest. Ha nem tudnak növekedni, az hosszabb távon viszont vissza fog ütni.
Szerintem végeleg eldőlt hogy csak globalista érdekeket kiszolgáló párt lehet Magyarországon sikeres.
Jól lehet látni, hogy milyen nehéz a Mi Hazánknak egy teljes média ellenszélben dolgozni.
Valamint azt is lehet látni hogy ha brutálisan megnyomják pénzzel és mediamegjelenéssel egy Magyar Péter féle embert akkor hirtelen nagyon megnőhet a népszerűsége.
Szégyen hogy hova jutott ez a világ!
Én továbbra is kitartóan maradok mi hazánk szavazó de tudom hogy soha nem fogják engedni a globalisták hogy komoly eredényeket érjen el ez a párt.
Nem tudom te mit tanultál az elmúlt napokban de én azt, hogy 1,5 millió magyarnak semmilyen identitása nincs az O1G-t leszámítva. Ahogy ezek leszavaztak most a Tiszára úgy simán leszavaznának a Mi Hazánkra is ha őket nyomná a sajtó, hogy ők az esélyesek Orbán leváltására.
De normál esetben is amit anno a Jobbik tudott, 1 millió szavazat, azt tudhatja a Mi Hazánk is.
Illetve még egy dolog, a Mi Hazán / szélső jobbos pártok általában EP választáson rosszabbul szerepelnek, mint országgyűlésin.
Szerintem simán jók lehetnek 10-15%-ra is legközelebb.
Nem akarsz sorkatonaságot, de egy olyan pártra szavazol, amely nyíltan kijelentette már sokszor, hogy visszahozná. Jó ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!