Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánk fanoknál miért...

Mi hazánk fanoknál miért ekkora az öröm? Még 7%-ot se értek el, de 2026-ra 40%-os támogatottságban bíznak, amikor 2 év alatt nőttek 1%-ot?

Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

A 2022-es országgyűlési választások eredményéhez képest a Mi Hazánk növekedni tudott, közel egy százalékkal ért el jobb eredményt a párt az uniós voksoláson. Ez egyben azt is jelenti, hogy az akkori választásokon induló szervezetek közül egyedül a Mi Hazánknak sikerült erősödnie.

Ennél is szembetűnőbb azonban, hogy a vármegyei listás eredményeket nézve a nemzeti párt sehol nem ért el 10 százaléknál rosszabb eredményt!

Számos vármegyében 15-20 százalékos eredményt ért el a Mi Hazánk, a párt zászlóbontásának helyén, Csongrád-Csanád vármegyében pedig közel 25 százalékot szerzett az MHM listája! Ez azt is megmutatja, hogy vidéken már stabil második erőnek tekinthető a Mi Hazánk Mozgalom.

2024. jún. 11. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

2026-ra 40%-os támogatottságban bíztak? Honnan jött ez az infó?

Egyébként nincs ok az örömre, de talán viszonylag olcsón megúszták a többi ellenzéki párthoz képest. Ha nem tudnak növekedni, az hosszabb távon viszont vissza fog ütni.

2024. jún. 11. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Fáj mi, hogy a te főnökeid viszont leszerepeltek?
2024. jún. 11. 23:20
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem végeleg eldőlt hogy csak globalista érdekeket kiszolgáló párt lehet Magyarországon sikeres.

Jól lehet látni, hogy milyen nehéz a Mi Hazánknak egy teljes média ellenszélben dolgozni.

Valamint azt is lehet látni hogy ha brutálisan megnyomják pénzzel és mediamegjelenéssel egy Magyar Péter féle embert akkor hirtelen nagyon megnőhet a népszerűsége.

Szégyen hogy hova jutott ez a világ!

Én továbbra is kitartóan maradok mi hazánk szavazó de tudom hogy soha nem fogják engedni a globalisták hogy komoly eredényeket érjen el ez a párt.

2024. jún. 11. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom te mit tanultál az elmúlt napokban de én azt, hogy 1,5 millió magyarnak semmilyen identitása nincs az O1G-t leszámítva. Ahogy ezek leszavaztak most a Tiszára úgy simán leszavaznának a Mi Hazánkra is ha őket nyomná a sajtó, hogy ők az esélyesek Orbán leváltására.

De normál esetben is amit anno a Jobbik tudott, 1 millió szavazat, azt tudhatja a Mi Hazánk is.

2024. jún. 11. 23:36
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

Illetve még egy dolog, a Mi Hazán / szélső jobbos pártok általában EP választáson rosszabbul szerepelnek, mint országgyűlésin.

Szerintem simán jók lehetnek 10-15%-ra is legközelebb.

2024. jún. 11. 23:38
 7/11 árokpart ***** válasza:
50%
Azért bízom benne, mert szinte tutira fix, hogy a Fidesz tartogat valamilyen úgymond Guyrcsány szavaival élve úgynevezett "reformokat" amit ugye a Fidesz nem annak nevez, viszont nekünk kisembereknek szinte biztos, hogy fájni fog. Ugye most frissiben még semmi ilyesmivel nem lehet előállni, meg most jön az EB meg a nyár, majd olyan július vége felé lesz érdemes figyelni. 2022-ben is akkor jelentették be a rezsicsökkentés csökkentését, a többi választás után meg olyan Adventi időszakban, hogy az emberek ne tiltakozzanak. Ha figyelted a kampány legeleje előtti időszakot, olyan március környékét a gazdasági miniszter úr és a Miniszterelnök úr ejtett el olyan szavakat amelyek a sorok között olvasva nem feltétlenül osztogatásra vallanak. A kampányban is azt mondta, hogy nem jó az, hogy külföldről akarják nekünk megmondani, hogy legyen sorkatonaság, hanem ez nemzeti hatáskör. Ezt megspékelve a túlfűtött kampánnyal a háborús retorikával ez nagyon szépen hangzik, viszont ha megfigyeled és elgondolkozol rajta akkor lényegében egy szóval sem zárta ki nálunk a sorkatonaság lehetőségét, csak annyit mondott, hogy nem engedi, hogy belekeveredjünk a háborúba aminek nagyon örülök és reméltem, hogy így is lesz, viszont a sorkatonaságot ez még nem zárja ki. Magyarán egy szóval nem jelenti azt, hogy nem lesz sorkatonaság ha azt mondom, hogy nem engedem ,hogy Magyarország belekeveredjen a háborúba . Azt mondom, hogy nyugtával dícsérjük a napot.
2024. jún. 11. 23:46
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem akarsz sorkatonaságot, de egy olyan pártra szavazol, amely nyíltan kijelentette már sokszor, hogy visszahozná. Jó ez így?

2024. jún. 11. 23:54
 9/11 anonim ***** válasza:
12%
Egy nyári kaland lesz az mhm, 26-ban kiesnek.
2024. jún. 12. 07:57
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
Amit még mindig nem sikerült megértenie sok embernek, az az, hogy nem mindenki fasiszta, vagy bigott vagy antiszemita aki a Mi Hazánkra szavaz. Sokan szavaznak rájuk akik saját maguk nem épp szélsőjobbosok. Nem azt állítom, hogy ezek az emberek következetesek, csak azt mondom igen is vannak ilyen emberek.
2024. jún. 12. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!