Miért baj, ha Magyar Péter kitálalja az ATV-sek vallási hovatartozását?
"Az ATV egy alattomos fidesz szócső."
MP előtt sose hallottam ezt, most meg napjában többször is...
"MP előtt sose hallottam ezt, most meg napjában többször is..."
Most világosodott meg ennyire Petya nyája, na.....
"Az ATV egy alattomos fidesz szócső."
Oké. Akkor légyszíves, sorold fel nekem azokat a mediaorgánumokat, amelyek kiegyensúlyozottabbak politikailag, mint az ATV!
Az,hogy ki milyen vallású magánügy,senkinek semmi köze hozzá.Egyszerűbb lett volna elolvasni a piros mappát,aztán elnézést kérni a hibájáért.
De nem,Péterünknek csak az létezik,amit ő mond,ha valaki nem ért egyet vagy csak kérdezni merészel valamit a céljairól,akkor jön a támadás,propagandázás,uszítás,gyűlölködés,követelőzés...
A "rendszerváltó",jól fizető hívek (Legyél te is rendszerváltó!)pedig istent és embert nem kímélve állnak bele bárkibe,aki megmentőjüket,vigasztalójukat és üdvözítőjüket akárcsak véleményezni és kritizálni meri...két év múlva nem is kell lejáratókampány Orbánéktól,lerendezi ez saját magát...
Talán valamelyik ember az ATV-nél szégyenli, hogy hitgyülis?
Mindegyik emberről, akiről posztolt, nyilvánosan elérhető információ volt, hogy tagja a HGY-nek, ezt büszkén vállalják.
Ennek a nyilvános információnak a megosztása NEM BŰNCSELEKMÉNY, mint pl. az is nyilvánosan elérhető információ, hogy Németh Sándor hitgyülis - ezt leírni sem bűncselekmény.
Nem bűncselekmény. Ugyanakkor rohadtul undorító. Úgy általában, emberileg.
Miért lenne undorító, ha saját maguk teszik nyilvánossá az adatot saját magukról?
Egyszerűen csak pont semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!