Van bármi értelmes ötletetek?
Figyelt kérdés
Nincs nyelvtudásom kis németet beszélek, de mást nem, halálfélelem van a háború gondolatától és senki ne mondja nekem, hogy nem lesz, mert napról napra egyre jobban másznak bele az európai országok. Szívesen elköltöznék pl AUSZTRÁLIÁBA, de nem tudok sem angolul sem ausztrálul és ahhoz, hogy állampolgár lehessek tudnom kellene a nyelvet, de mire megtanulom kitör a háború és jöhetek vissza M.o-ra meghalni. Valamilyen tanácsot adjatok kérlek én nem akarok meghalni még, szenvedni éhezni sem akarok2024. jún. 11. 19:54
1/14 anonim válasza:
Ne panikolj. Most hogy a fidesz gyozott, bekoszont a vilagbeke :)
2/14 anonim válasza:
Egyrészt kétlem, hogy háború lenne. De az USAba pl simán elmehetsz. Na ha valahol ott nem lesz háború. És csak ESTA kell hozzá, ha Orbánunk ezt is el nem csszi. Az angolt meg tök könnyen meg lehet tanulni.
4/14 anonim válasza:
Lesz. Egyszerűen az emberek, férfiak vérében benne van ez a versengés. Az enyém lesz nem a tiéd. Most az atomháborútól való félelem nagyon visszavett. De én biztos vagyok benne, hogy egyik fél sem bír a vérével. Kiegyeztek, hogy nem vetnek be atomot és jól leírtják egymást, mint a két világhábi alatt aztán pár évtizedig megint béke lesz.
Ez egy evolúciós versengés. Melegek, lmbtq-sok nem érthetik meg. A nyugat is ezt csinálja szóval
6/14 anonim válasza:
Vietnámot ajánlom és akkor meg is állítottad az EU-t, stop bugrisok xdd
7/14 anonim válasza:
Add elő hogy süketnéma vagy s ezért nem beszélsz angolul, nem pedig a nyelvet nem tudod.
Ja és ha így teszel a fogyatékosságod miatt katonának se visznek el!
8/14 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát. Ha világháború lenne, akkor a jelenlegi világrend meg a kormányok is megszünének. Tehát fideszrezsim se lenne, és ez már önmagában megérne pár száz atombpmbát.
9/14 anonim válasza:
Nyugi, Orbán papa belefog vinni. Legalább megtanulod, mi a jelentése a golyófogónak.
10/14 Ghgj válasza:
Tanulj angolul, párhuzamosan meg szervezd az utat Ausztráliába. Mire kiköltözöl, már tudsz majd annyit angolul, hogy elboldogulj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!