Van bármi értelmes ötletetek?
Figyelt kérdés
Nincs nyelvtudásom kis németet beszélek, de mást nem, halálfélelem van a háború gondolatától és senki ne mondja nekem, hogy nem lesz, mert napról napra egyre jobban másznak bele az európai országok. Szívesen elköltöznék pl AUSZTRÁLIÁBA, de nem tudok sem angolul sem ausztrálul és ahhoz, hogy állampolgár lehessek tudnom kellene a nyelvet, de mire megtanulom kitör a háború és jöhetek vissza M.o-ra meghalni. Valamilyen tanácsot adjatok kérlek én nem akarok meghalni még, szenvedni éhezni sem akarok2024. jún. 11. 19:54
11/14 anonim 

válasza:

igen, biztos vagyok benne hogy sok pontot érne el a pontrendszeren...
jahh nemide
12/14 anonim 

válasza:

Ausztraliaba be se engednek ha nincs valami ott honosithato diplomad
13/14 anonim 

válasza:

Az, hogy ennyire nem beszelsz mas nyelveket, az is annak bizonyiteka, hogy kognitiv mukodeseid nem a legelesebb kesek a fiokban... ennek okan nem tudod realisan felmerni a vilag mukodeset sem. Ergo csak a fideSS propaganda fertozte meg az agyad, ez szintiszta irracionalis szorongas, tehat irany a pszichologus.
Az lmbtq-zo, alacsony erzelmi intelligenciaval rendelkezo "macho"-nak meg uzenem, hogy biszex vagyok es rivaliskent tekintek sok ferfira, meg nore is. A nemi vonzalom targya nem hatarozza ezt meg. Bar azt tudom, hogy a primko jobberek egesz mashogy latjak a vilagot.
14/14 A kérdező kommentje:
13/13 rád radferne egy pszichológus
2024. jún. 11. 21:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!