Le kell mondania Karácsonynak a hangfelvétel miatt?
Húha, akkor nekem most börtönbe kell vonulnom? Tegnap a paraszt szomszéd tóthgabit bömböltetett részeg bánatába mekkorát bukott a fidesze, én meg mondtam a feleségemnek "agyonvágom ezt a barmot"
Hány év letöltendőre számíthatok? Ha építek egy lombkoronasétányt az enyhítő körülmény?
Elismerte hogy ő tette a kijelentéseket, baráti beszélgetéseken, közöttük több év különbséggel. A konkrét, hangfelvételen tett állításokra már nem is emlékszik.
Erősen kétlem, hogy egy magánbeszélgetés miatt valakinek le kellene mondania. Felelősséget vállalni csak a nyilvánosan tett megjegyzésekért szokás, a barátaival, ismerőseivel négyszemközt mindenki arról beszél, amiről akar. Egyetértek Karácsonnyal abban, hogy sokkal súlyosabb baj, hogy valakik 24-7 lehallgatják még a magánbeszélgetéseit is, hogy aztán ezeket felhasználják ellene.
Más hangfelvételeivel sem értek el semmilyen eredményt.
Meg kéne már értenie a kormánynak, hogy Fidesz gyűlöletből van újra és újra megválasztva Karácsony. És erre nem jó megoldás, hogy egy nyilvánvalóan Fideszes jelöltet küldenek a nyakára. Amit még világosabbá tesznek a másik Fideszes visszalépésével, kormánypárti bulvárlapok felbujtásával, akik a teljesen "független" szakértő jelöltet éltetik és Karácsonyt mocskolják.
Nem kell. Ez egy magánbeszélgetés volt, amit egyszer pár éve mondhatott valamelyik tömegközlekedési eszközön. Plusz több év különbséggel...
Ez kb olyan, mintha panaszkodnék a főnökömről a barátomnak, ő ezt felvenné, majd átadná a főnökömnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!