Magyar Péter-nek van esélye, leváltani Orbán-t 2026-ban? Szerintem nincs
Szerinem semmi esélye MP-nek, ő soha nem lesz miniszterelnök. Totál alkalmatlan.
Néztem a Bem téri gyülekezetet, hát bizony nagyon karcsú volt a létszám. Ébredeznek az emberek, hogy nincs szükségük egy olyanra, akit csak a saját bosszúja hajt és csak a saját előnyét nézi.
A legnagyobb baj velük az, hogy nincs semmiről véleményük. Milyen párt az olyan párt, ahol nincs saját értékrend? Mert erről még nem nyilatkoztak. Mivel nincs ezért beállnak a német Manfréd W. politikája mögé, ami gyalázatos. A saját identitásukat nem képesek meghatározni. Az nem párt, csak egy agresszív csőcselék.
Az Orbánfóbiával nem mennek semmire. Én biztos vagyok benne, hogy a Fidesz fölényesen nyeri a következő választást is, mert a Fidesz szavazói stabilak. Nem ténferegnek egyik párttól a másikhoz.
MP most összekalapozta az ellenzéki pártok szavazóit, tehát az ellenzék nem növelte szavazóinak számát, stagnál és ez kevés a győzelemhez. Meglesz a kétharmad ismét.
Majd ha a szavazók meg a kérdezők felérik ésszel, hogy a választás nem arról szól, hogy Orbán meg Magyar feláll a startvonalra és megnézzük melyik futja gyorsabban a 400 métert, vagy melyik emel fel nagyobb súlyt, vagy kesztyűvel a kezén melyik küldi földre a másikat.
Mi döntünk, mi szavazunk.
Én a változás ígéretére, ezt nem is titkolom, mert nincsenek számolatlanul 4 éveim, hogy a változatlanság posványát akarjam.
Lehet hogy nem lesz jobb, de ezt csak egyféleeképpen tudhatjuk meg.
Orbán bebizonyította a kártékony alkalmatlanságát.
Magyar Péter még semmit sem ártott az országnak!
Aki ezek után még Orbánt fetisizálja, az vagy Magyarország ellensége, vagy simán csak sík hülye!
Fej fej mellett: Fidesz és a Tisza.
Már több közvéleménykutató szerint ez a helyzet, sőt, van, aki szerint a Tisza beelőzte a Fideszt.
https://www.youtube.com/watch?v=Z_v1UZQN6Pk
Hajrá Tisza!
A pedofil-támogató Orbánból elég volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!