Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter-nek van esélye,...

Magyar Péter-nek van esélye, leváltani Orbán-t 2026-ban? Szerintem nincs

Figyelt kérdés

jún. 11. 00:18
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Az összes ellenzéki párt a DK kamupártja?
aug. 7. 00:51
 22/39 anonim ***** válasza:
32%
#21 Nem
szept. 5. 20:40
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

Szerinem semmi esélye MP-nek, ő soha nem lesz miniszterelnök. Totál alkalmatlan.

Néztem a Bem téri gyülekezetet, hát bizony nagyon karcsú volt a létszám. Ébredeznek az emberek, hogy nincs szükségük egy olyanra, akit csak a saját bosszúja hajt és csak a saját előnyét nézi.

A legnagyobb baj velük az, hogy nincs semmiről véleményük. Milyen párt az olyan párt, ahol nincs saját értékrend? Mert erről még nem nyilatkoztak. Mivel nincs ezért beállnak a német Manfréd W. politikája mögé, ami gyalázatos. A saját identitásukat nem képesek meghatározni. Az nem párt, csak egy agresszív csőcselék.

Az Orbánfóbiával nem mennek semmire. Én biztos vagyok benne, hogy a Fidesz fölényesen nyeri a következő választást is, mert a Fidesz szavazói stabilak. Nem ténferegnek egyik párttól a másikhoz.

MP most összekalapozta az ellenzéki pártok szavazóit, tehát az ellenzék nem növelte szavazóinak számát, stagnál és ez kevés a győzelemhez. Meglesz a kétharmad ismét.

okt. 23. 22:11
 24/39 anonim ***** válasza:
0%
Hajrá Fidesz!
okt. 23. 22:12
 25/39 A kérdező kommentje:
Márki-Zay-nál bedőltem, mégegyszer nem fogok
okt. 30. 13:52
 26/39 anonim ***** válasza:
61%
Vityának van pénze szavazókat venni, Petyának nincs. Vitya a piramis tetejéről legúrít egy kis aprót ha akar kicsit tolni a választásokon, de lehet apró se kell, talán Petya még néhányszor megigazítja a gyíkot a TV2-n. Az ilyen #23-as féle fideszes csókákból is rengeteg van akik egy szappanoperában érzik magukat. Egyszerű közvéleménykutatás de legalább nagyszerű.
okt. 30. 21:15
 27/39 anonim ***** válasza:
24%
Nincs. Majd esetleg akkor lesz ha a mai 50-60as generáció nagy része már nem lesz. Persze csak ha minden marad ebben az irányban. Addig még bármi lehet. Alsó hangon minimum még 15 év.
okt. 31. 06:51
 28/39 anonim ***** válasza:
85%

Majd ha a szavazók meg a kérdezők felérik ésszel, hogy a választás nem arról szól, hogy Orbán meg Magyar feláll a startvonalra és megnézzük melyik futja gyorsabban a 400 métert, vagy melyik emel fel nagyobb súlyt, vagy kesztyűvel a kezén melyik küldi földre a másikat.

Mi döntünk, mi szavazunk.

Én a változás ígéretére, ezt nem is titkolom, mert nincsenek számolatlanul 4 éveim, hogy a változatlanság posványát akarjam.

Lehet hogy nem lesz jobb, de ezt csak egyféleeképpen tudhatjuk meg.

okt. 31. 09:20
 29/39 anonim ***** válasza:
88%

Orbán bebizonyította a kártékony alkalmatlanságát.

Magyar Péter még semmit sem ártott az országnak!

Aki ezek után még Orbánt fetisizálja, az vagy Magyarország ellensége, vagy simán csak sík hülye!

okt. 31. 10:17
 30/39 Kései Sirató ***** válasza:
83%

Fej fej mellett: Fidesz és a Tisza.

Már több közvéleménykutató szerint ez a helyzet, sőt, van, aki szerint a Tisza beelőzte a Fideszt.

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=Z_v1UZQN6Pk

Hajrá Tisza!

A pedofil-támogató Orbánból elég volt!

okt. 31. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!