A mi életünkben valószínűleg már nem fogjuk leváltani az Orbán-rendszert? Hiába Magyar Péter, a Fidesz ereje nem csökkent.
"A mi életünkben valószínűleg már nem fogjuk leváltani az Orbán-rendszert?"
Hát az enyémben még biztosan sikerülni fog. Fele olyan idős vagyok, mint a Főni. Ha választáson nem megy, akkor majd a kaszás elintézi nekünk.
Az a probléma, hogy itt szerintem sokan nem értik, hogy nem kormányváltásra van szükség, hanem rendszerváltásra.
Hiába cserélsz bábut, ha minden ugyanúgy fog működni utána.
Magyar Péterben nem látom azt, hogy ő rendszerváltást akarna, sőt, amikor olyanokat mond, hogy nincs baja a Fidesszel, csak Rogánnal -meg mostmár Orbánnal-, nem vagyok benne biztos, hogy ő rendszertváltana.
Én félek tőle, hogy ez egy "bolsevik" forradalom lenne.
Fideszt a saját eszközeivel lehet legyőzni. Ebben nem hiszel?
Az hogy ha a saját tábora kiábrándul mint ahogy kezdenek ennek a jelei láthatóvá válni, akkor feléjük csak az olyan demagóg és egyszerű propaganda hat amit Orbán nyom csak mondjuk MP személyében a jobboldali ellenzéki oldalról.
Ilyen egyszerű prop volt Gyurcsánytól is amikor megnyerte 2006-ot az MSZP-nek az Őszödi beszéd előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!