Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Magyar Péter kiment az Egyenes beszédből Rónai Egon egyértelmű provokációja után?

Figyelt kérdés

jún. 10. 21:24
1 2 3 4 5 6
 21/54 MolotovPunk ***** válasza:
25%
Még ha provokatív is volt kicsit a kérdés, akkor sem megoldás az, hogy kirohanok a stúdióból.
jún. 10. 22:23
 22/54 A kérdező kommentje:
#21 mit tettél volna a helyében?
jún. 10. 22:26
 23/54 anonim ***** válasza:
65%

Végignéztem.

Sok kérdés vetődött föl bennem.

Alapvető kérdés, hogy abban melyiküknek volt igaza, hogy március 28. és május 3. között Magyart nem hívták egyetlen adásba sem - Rónai szerint ez egy az egyben valótlan állítás, mert hívták.

És mi a jelentősége ennek a két dátumnak? Oké, ekkor emelkedett fel Magyar Péter csillaga, de össz-vissz egy hónapról beszélünk. Kiket hívtak addig? Egyáltalán milyen gyakran van Egyenes beszéd? Hetente vagy naponta? Ha naponta (vagy legalábbis minden munkanapon), akkor azért tényleg nem lehet véletlen, ha nem hívták, ezen joggal akadhatott fenn.

Az tény, hogy Rónai azzal a mondatával, hogy "nincs kérdés" csúnyán elszólta magát. Akkor eszerint csak direkt le akarta járatni Magyart, aki megmutatta neki, hogy inkább kimegy a stúdióból, de nem hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle.

Erőt akart sugározni, és ez valószínűleg kifizetődőbb politikusi magatartás, mintha úriember módjára ott maradt volna. A magyar ember az erőt keresi a pártokban, politikai vezetőkben. Nem úriembert akar, hanem fenegyereket. Ilyen értelemben Magyar saját szempontjai szerint valószínűleg helyesen cselekedett.

jún. 10. 22:29
 24/54 A kérdező kommentje:
#23 Igazából ez a tavaszi időtartam azért volt fontos, mert akkor volt az aláírásgyűjtések időszaka, ahol azért lehetett kampányolni, hogy indulhassanak a pártok EP és önkormányzati választásokon. Tehát elég fontos lett volna egy induló pártnak, hogy megjelenjen, reklámozhassa magát, ahol lehet. Eközben az atv Vonát, Dobrevet, Ungárt, Toroczkait, stb a többi párt elnökét behívták, Magyart viszont ezalatt az időszak alatt nem.
jún. 10. 22:35
 25/54 A kérdező kommentje:
egyenes beszéd szerintem mindennap, minden este van - bár már évek óta nem nézek atv-t, lévén propaganda tv...
jún. 10. 22:36
 26/54 anonim ***** válasza:
50%

" Eközben az atv Vonát, Dobrevet, Ungárt, Toroczkait, stb a többi párt elnökét behívták, Magyart viszont ezalatt az időszak alatt nem."

Akkor megértem Magyar reakcióját. Az ő kihagyása ezek után holtbiztos, hogy hátsó politikai szándékkal történt. Hogy ezt Németh Sándor akarta-e, vagy Rónai maga, vagy mindegyiknek kuss volt a neve, mikor jött az ukáz a karmelitából ezügyben, azt nem tudhatjuk.

jún. 10. 22:39
 27/54 anonim ***** válasza:
46%
20: Te más interjút néztél. Magyar megint hazudott, erre Rónai közölte, hogy ott vannak a cáfolatok a dokumentumokban. Csak ezért mondta, hogy nézze csak meg.
jún. 10. 22:54
 28/54 A kérdező kommentje:

#27 Hát az biztos, hogy te nem azt nézted, amit az ATV feltöltött... Először is: nem tudjuk, kinek van igaza, semmilyen bizonyítékot nem láttunk egyik oldalról sem. Amíg valakinek nem bizonyítható be a bűne, addig megérdemli, hogy ártatlannak kezeljék.

Értem én, mit mondasz, de nem volt etikus élőadásban "elsimítania" ezt a problémát. A riporter lekezelő és arrogáns stílusa végképp felháborító. Interjúra hívták be, ennek ellenére kérdés nem hangzott el az első két percben, csak vádaskodás. Magyar mondta, hogy az adás után megnézi a mappát, de itt csinálják meg a választásról szóló interjút, amire hívták. Szerintem ez teljesen korrekt volt. Most ott élőben kellett volna elkezdenie nézegetni a papírokat? Le is jár az ideje... és a nézők addig bámulják a két fickót?

jún. 10. 23:00
 29/54 anonim ***** válasza:
58%

Egy politikai beszélgetésben elvárok kellemetlen/váratlan szituációkat is. Az, hogy valaki bedurcizik, hogy nem a hatalmas egóját fényezték, hanem hazugsággal vádolták, hát Istenem. Ne politizáljon, aki ezt nem tudja kezelni.

jún. 10. 23:20
 30/54 A kérdező kommentje:
#29 nekem inkább Rónai stílusa tűnt sértődöttnek a Györgyis balhéra és a propagandázásra...
jún. 10. 23:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!