Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Magyar Péter kiment az Egyenes beszédből Rónai Egon egyértelmű provokációja után?

Figyelt kérdés

2024. jún. 10. 21:24
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
53%
Jól tette. Én is kimentem volna.
2024. jún. 10. 21:53
 12/54 MolotovPunk ***** válasza:
79%
Pont láttam az adást Tv-ben. Engem ez csak megerősített abban, miért szavaztam inkább más ellenzéki párta!
2024. jún. 10. 22:00
 13/54 anonim ***** válasza:
75%

Én ameddig nem láttam a felvételt úgy gondoltam MP kicsit indokolatlanul cselekszik. Aztán megnéztem, már az elején nem hittem el amit a Rónai lenyomott. Nagyon máshogy nem lehetett ezt kezelni mint hogy ott hagyja.

Vagy mit kellett volna ezek után csinálnia, mosolyogni?

2024. jún. 10. 22:00
 14/54 anonim ***** válasza:
64%
12-es te mit csináltál volna Péter helyében?
2024. jún. 10. 22:01
 15/54 A kérdező kommentje:
egyébként, hogy hozzátegyem: Magyar vádja az volt az ATV-vel szemben, hogy az aláírásgyűjtő időszakban nem hívták meg. Utána igen, és ezt nem is tagadta. Nem mindegy, hogy mikor volt az az x alkalom, amit a 'riporter' emlegetett.
2024. jún. 10. 22:01
 16/54 MolotovPunk ***** válasza:
29%
Egy betűt kihagytam. Ezért szavaztam inkább más ellenzéki pártra!
2024. jún. 10. 22:02
 17/54 anonim ***** válasza:
73%

Rohadtul nem szavaztam Magyar Péterre, de ebben az ügyben igazat kell adnom neki. Ez a Rónai Egon olyan szinten egy irritáló, undorító sunyi féregként viselkedett, hogy az ember legszívesebben lepofozná.

Orbán Viktor számára nemhogy borítékot, hanem egy felhőkarcolónyi dokumentumot át lehetne adni a hazugságokról, be nem tartott ígéretekről, hibás döntésekről.

Még ha az interjú végén lett volna esetleg ez a húzás, talán még csak-csak elfogadható lett volna. De így...

Politikai elképzelésekről kellett volna beszélni. Szakmai kérdésekről, értékrendről, tervekről, víziókról. De ez... napról napra egyre jobban hányok a Fidesz mocskos módszereitől.

Hajrá Toroczkai László! 🇭🇺

2024. jún. 10. 22:07
 18/54 anonim ***** válasza:
45%

“mit csináltál volna Péter helyében?”

Elmondtam volna, hogy később átnézem a dokumentumokat, s ha valóban én tévedtem, akkor majd elnézést kérek az ATV-től.

Pszichopeti viszont agresszíven ekézte Rónai Egont, majd mikor látta, hogy ő messiása előtt nem borul térdre, nárcisztikus dühével kirontott a teremből.

#13-hoz tudok csatlakozni, annyit mondanék, hogy én nem másra szavazok, ha a Fidesz meg ez a faxkalap van, akkor inkább keresek olyan országot, aminek az értékrendjével egyet tudok érteni. S ahol nem normatív ez az egomán, agresszív, pökhendi és arrogáns viselkedés.

2024. jún. 10. 22:11
 19/54 anonim ***** válasza:
12%
Nem kéne kérdésekkel provokálni.
2024. jún. 10. 22:11
 20/54 A kérdező kommentje:

#18 Megkapta a borítékot és mondta, hogy adás után megnézi, elolvassa... teljesen normálisan kezelte. Higgadtan megkérdezte, van-e kérdés, Egon pedig forszírozta, hogy nézze meg, nézze meg a papírokat... ez miért élőadásba való? Simán lehet, hogy elkeveredtek sms-ek, félreértések voltak, ezt meg lehet beszélni élőadáson kívül is.

Nem voltak kérdések, pedig MP többször kérdezte a riportert, hogy van-e kérdése. Egyetlen kérdés nem hangzott el a riporter úrtól.

2024. jún. 10. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!