Mi a véleményetek arról, hogy Magyar Péter kiment az Egyenes beszédből Rónai Egon egyértelmű provokációja után?
Én ameddig nem láttam a felvételt úgy gondoltam MP kicsit indokolatlanul cselekszik. Aztán megnéztem, már az elején nem hittem el amit a Rónai lenyomott. Nagyon máshogy nem lehetett ezt kezelni mint hogy ott hagyja.
Vagy mit kellett volna ezek után csinálnia, mosolyogni?
Rohadtul nem szavaztam Magyar Péterre, de ebben az ügyben igazat kell adnom neki. Ez a Rónai Egon olyan szinten egy irritáló, undorító sunyi féregként viselkedett, hogy az ember legszívesebben lepofozná.
Orbán Viktor számára nemhogy borítékot, hanem egy felhőkarcolónyi dokumentumot át lehetne adni a hazugságokról, be nem tartott ígéretekről, hibás döntésekről.
Még ha az interjú végén lett volna esetleg ez a húzás, talán még csak-csak elfogadható lett volna. De így...
Politikai elképzelésekről kellett volna beszélni. Szakmai kérdésekről, értékrendről, tervekről, víziókról. De ez... napról napra egyre jobban hányok a Fidesz mocskos módszereitől.
Hajrá Toroczkai László! 🇭🇺
“mit csináltál volna Péter helyében?”
Elmondtam volna, hogy később átnézem a dokumentumokat, s ha valóban én tévedtem, akkor majd elnézést kérek az ATV-től.
Pszichopeti viszont agresszíven ekézte Rónai Egont, majd mikor látta, hogy ő messiása előtt nem borul térdre, nárcisztikus dühével kirontott a teremből.
#13-hoz tudok csatlakozni, annyit mondanék, hogy én nem másra szavazok, ha a Fidesz meg ez a faxkalap van, akkor inkább keresek olyan országot, aminek az értékrendjével egyet tudok érteni. S ahol nem normatív ez az egomán, agresszív, pökhendi és arrogáns viselkedés.
#18 Megkapta a borítékot és mondta, hogy adás után megnézi, elolvassa... teljesen normálisan kezelte. Higgadtan megkérdezte, van-e kérdés, Egon pedig forszírozta, hogy nézze meg, nézze meg a papírokat... ez miért élőadásba való? Simán lehet, hogy elkeveredtek sms-ek, félreértések voltak, ezt meg lehet beszélni élőadáson kívül is.
Nem voltak kérdések, pedig MP többször kérdezte a riportert, hogy van-e kérdése. Egyetlen kérdés nem hangzott el a riporter úrtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!