A Tisza az most lényegében hol áll a politikai spektrumon? Csak Fidesz alternatíva, vagy értékeiben eltér?
Ez nem teljesen így van.
Tény, hogy erősen hasonlítanak az elképzelések a 2000-es évek eleji fideszével, hasonlóan populista mindkettő.
Viszont nekem úgy tűnik, hogy a Tisza sokkal nyitottabb politikát szeretne folytatni és közel sem annyira eu ellenes mint a jelenlegi fidesz.
Az, hogy MP kimondja, hogy a jelenlegi eu parlamentben rengeteg semmittevő ül, az bocsi, de szerintem nem azt jelenti, hogy eu ellenes.
#1: "Ukrajna a felelős a háborúért"
Ilyet nem mondott, ez nem igaz.
#2: Egyetértek.
Amúgy meg ha O.V azt valósítaná meg, amit anno a 2000-es években eltervezett, akkor az elmúlt évtizedek egyik legjobb vezetője lett volna. Csak hát amint hatalmat szerzett, valahogy nem számítottak a saját elvei többé és most tartunk ott, ahol...
Reméljük ebben a Tisza valóban jobb lenne.
#6 Az àllàspontja pont annyira àrnyalt mint a fideszè. Orbànt is hallgattam ezen kèrdès kapcsàn, lehet te az ott elmondottakat a plakàtok üzeneteivel veted össze ès azèrt gondolod hogy àrnyaltabb MP vèlemèmye, de nem az.
De mondom, joga van ehhez a vèlemèmyhez, csak nekem speciel nem szimpatikus.
Fidesz szatelit párt. Úgy értem, Magyar Péter az elmúlt időben mit tett hozzá a dolgokhoz? Évente látunk jelölteket akik hasonlóan buknak. Vona, MZP. Bégetnek a Tiszások, konkrétan nem lehet egy normális érvet hallani tőlük, agymosott bagázs ez is. Plusz ez is egy jobboldali párt könyörgöm minden baloldali szavazó nevében.-értékhűen szavazzatok már. Szerintem magyarnak fingja nincs a bal-jobboldal ideológiáiról, csak miután a FideSS körei már nem látták szívesen Juci asszonnyal, ezért hopszika, a nárcisztikus üzletember családapa önállósul. Meg komolyan Tiszások... Óckodtok a kisebb ellenzéki pártoktól pl. Jobbik, LMP, ISZOMM, MKKP stb... majd TI szavaztok egy olyan pártra ami eleve mérhetetlen se volt? Gratula. Az meg, hogy Szájer és Borkai ügyére a rádobja mindenki a követ, de amikor Magyar az ötkerben becsiccsentett és telefonokat likvidált AKKOR BEZZEG NEM...Mi ez a führeri kultusz könyörgöm? :D Ha ti ezt valóban hitelesnek vélitek, akkor kb egy szinten vagytok a Fidesszel. A Tisza=Fidesz képlet adott. És mielőtt valaki lefideszesezne, TARTÓZKODOM!
A Kétfarkú Kutyapárt szerintem sokkal jobb alternatíva, mint a TiszSA...-megsúgom, mi kutyik nem csak ígérgetünk, meg tüncikézünk, hanem cselekszünk is.🐕 Ja apropó Tiszások, nem vagyunk Fidesz bábpárt, tőlük függetlenek a döntéseink. Úgyhogy szidjátok Ukrajnát és nyaljatok mélyre Magyar fagyijába. (-ha meg miniszterelnök lesz, nos... akkor tudjátok a dolgotokat ;>)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!