Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza az most lényegében...

A Tisza az most lényegében hol áll a politikai spektrumon? Csak Fidesz alternatíva, vagy értékeiben eltér?

Figyelt kérdés
Félretéve az anti-fidesz álláspontot, milyen értékeket képviselnek? Nem követem őket nagyon közelről, de eddig az az érzésem, hogy próbálnak távol maradni a megosztó témáktól (mint pl az LMBTQ) hogy minél több embert elcsábítsanak.
jún. 10. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Lightos Fidesz. Ne legyen Rogán, de azért Ukrajna a felelős a háborúért, és EU sz.r (alternatíva persze nincs) egykulcsos adó jó, csok jó, hazafybőgatyás lovagi kultúra jó.
jún. 10. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem teljesen így van.

Tény, hogy erősen hasonlítanak az elképzelések a 2000-es évek eleji fideszével, hasonlóan populista mindkettő.

Viszont nekem úgy tűnik, hogy a Tisza sokkal nyitottabb politikát szeretne folytatni és közel sem annyira eu ellenes mint a jelenlegi fidesz.

Az, hogy MP kimondja, hogy a jelenlegi eu parlamentben rengeteg semmittevő ül, az bocsi, de szerintem nem azt jelenti, hogy eu ellenes.

jún. 10. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

#1: "Ukrajna a felelős a háborúért"

Ilyet nem mondott, ez nem igaz.

#2: Egyetértek.

jún. 10. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy meg ha O.V azt valósítaná meg, amit anno a 2000-es években eltervezett, akkor az elmúlt évtizedek egyik legjobb vezetője lett volna. Csak hát amint hatalmat szerzett, valahogy nem számítottak a saját elvei többé és most tartunk ott, ahol...

Reméljük ebben a Tisza valóban jobb lenne.

jún. 10. 16:23
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
#3 Akkor hallgasd meg a Puzsèr Magyar soft talkot. Klubràfiòban is Orbàn narratìvàjàt adta elő. Ami felőlem ok, csak nem èrtem hogy a sok okos akkor mièrt tőle vàr vàltozàst.
jún. 10. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
#5: Már meghallgattam, de ott se ezt mondta. Egy árnyaltabb álláspontot képvisel.
jún. 10. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:

#6 Az àllàspontja pont annyira àrnyalt mint a fideszè. Orbànt is hallgattam ezen kèrdès kapcsàn, lehet te az ott elmondottakat a plakàtok üzeneteivel veted össze ès azèrt gondolod hogy àrnyaltabb MP vèlemèmye, de nem az.

De mondom, joga van ehhez a vèlemèmyhez, csak nekem speciel nem szimpatikus.

jún. 10. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: Orbánnak is vannak visszafogottabb nyilatkozatai, de e mellé még hozzájön az ennél nagyságrendekkel erősebb orosz propaganda a kormányközeli médiából. Nem gondolom, hogy a Tisza párt ilyesmiben gondolkodna és hogy ebbe az irányba akarná terelni a közhangulatot és közgondolkodást. Azt is látni kell, hogy nem lehet a társadalom gondolkodását egyik napról a másikra teljes mértékben átbillenteni, így ha meg akarunk szabadulni a kormánytól, orosz propagandástul mindenestül együtt, azt érdemes okosan csinálni.
jún. 10. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Mondjuk Orbánék pont kb. Pár hét alatt csináltak hőst az oroszokból miután kirobbant a háború. Ha a fideszességével nyer akkor szerintem nem fog változtatni, hiszen miért változtatna egy működő recepten? Olyan jòhiszeműsèget adnak MPnek sokan amit egyik màsik politikusnak sem, pedig hàt èn nem làtom sok okàt ennek. De nekem mindegy, majd kiderül kinek lesz igaza. Èrdemes lesz figyelni a tiszàsok hogyan szavaznak majd mondjuk a közgyűlésben
jún. 10. 18:53
 10/10 anonim válasza:
0%

Fidesz szatelit párt. Úgy értem, Magyar Péter az elmúlt időben mit tett hozzá a dolgokhoz? Évente látunk jelölteket akik hasonlóan buknak. Vona, MZP. Bégetnek a Tiszások, konkrétan nem lehet egy normális érvet hallani tőlük, agymosott bagázs ez is. Plusz ez is egy jobboldali párt könyörgöm minden baloldali szavazó nevében.-értékhűen szavazzatok már. Szerintem magyarnak fingja nincs a bal-jobboldal ideológiáiról, csak miután a FideSS körei már nem látták szívesen Juci asszonnyal, ezért hopszika, a nárcisztikus üzletember családapa önállósul. Meg komolyan Tiszások... Óckodtok a kisebb ellenzéki pártoktól pl. Jobbik, LMP, ISZOMM, MKKP stb... majd TI szavaztok egy olyan pártra ami eleve mérhetetlen se volt? Gratula. Az meg, hogy Szájer és Borkai ügyére a rádobja mindenki a követ, de amikor Magyar az ötkerben becsiccsentett és telefonokat likvidált AKKOR BEZZEG NEM...Mi ez a führeri kultusz könyörgöm? :D Ha ti ezt valóban hitelesnek vélitek, akkor kb egy szinten vagytok a Fidesszel. A Tisza=Fidesz képlet adott. És mielőtt valaki lefideszesezne, TARTÓZKODOM!

A Kétfarkú Kutyapárt szerintem sokkal jobb alternatíva, mint a TiszSA...-megsúgom, mi kutyik nem csak ígérgetünk, meg tüncikézünk, hanem cselekszünk is.🐕 Ja apropó Tiszások, nem vagyunk Fidesz bábpárt, tőlük függetlenek a döntéseink. Úgyhogy szidjátok Ukrajnát és nyaljatok mélyre Magyar fagyijába. (-ha meg miniszterelnök lesz, nos... akkor tudjátok a dolgotokat ;>)

júl. 6. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!