Debreceniek és a bicskeiek tényleg elégedettek a fideszes döntésekkel vagy sok a “megvett” szavazat?
Figyelj, nekem semmi nem számít Bicskeiként. Megmondta Orbán Viktor, hogy aki nem rá szavaz az meghal a háborúban. Én nem akarok meghalni egy olyan háborúban amibe Karácsony Gergely meg Magyar Péter belevisz, ezért a BÉKÉ-re szavaztam.
(:DDDDDDDDDDDD)
Amúgy a mi városunkban a Fideszes jelölt 3000Ft-ért akart szavazatokat venni (nyilván nem ő személyesen, hanem civilnek tűnő emberkék, akik közölték, hogy szavazzunk xy-ra).
Nyilván nem lett nagy sikerük, mert teljesen beszopta a fideszes álcivil a választást :D
Bicske annyira a NER centrum, hogy Felcsút 10 percre van, tiszta időben a stadiont is látni és azt a bizonyos kisvasútat, rendszerint ide szokás meghosszabitani. Nincs olyan nem multicég a környéken -értsd, önkormányzati, állami, vagy magánvállalkozás-, ami nem NER-es kötődésű lenne. Aki végigmegy a környéken, annyi, de annyi ismerős cégért fog itt látni, mint szinte sehol máshol sem az országban és hozzá kell tenni, hogy a körzeti képviselő Tessely Zoltán is, finoman fogalmazva is erős ember, de, akár fogalmazhatnék úgy is, hogy az egyik vidéki alappillére a rendszernek. Ha itt veszit, akkor az a rendszer végét jelenti.
Debrecenben nem vágom, mi a helyzet, odáig nem látok el, de gyanitom, hogy hasonló okai vannak.
Én debreceni vagyok, és alig ismerek valakit, akit fideszes, 1-2 birkát, amúgy sokan kifejezetten fidesz ellenesek.
Bàr, ha megnézed, a kb. 160 ezer szavazóképesből 40 ezren szavaztak összesen a fideszes polgármesterre. Nem egy nagy támogatottsàg, a baj az, hogy az összes többi sz*rik bele a választásokban "úgysem fog változni semmi" alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!