Hogy tudott Debrecenben a fideszes jelölt nyerni?
A 160 ezer választóból 40 ezer szavazott a fideszesre, és akik elmentek szavazni, még azoknak iy csak a fele.
Hidd el, itt a többség egyáltalán nem fideszes, csak beleunt már az egészbe, érdektelen, a sokadik fidesz-győzelem után úgy van vele, minek menjen, úgyse lesz változás és valahol igaza is van.
16#
Győriként nagyon jó ilyet olvasni.
Több mint 10 éve vártam erre a pillanatra,hogy a város megszabadul a fidesztől.
10 hosszú éve reménykedtem,hogy egyszer eljön ez a nap.
Ma egész nap szakadt az eső Győrben.
Szimbólikus szerintem,hogy Győr végre lemossa magáról a szégyenét.
A város visszaszerezte a becsületét.
Pokolian nehéz dolga lesz a mindössze 33 éves Bencének.
Bízom benne,hogy ez csak a kezdet,és idővel több "fideszes" fellegvárak is felszabadulnak majd,ahogy mi is felszabadultunk tegnap este.
A győri közgyűlés masszívan fideszes többségű,és nincsenek illúzioim a fideszes közgyűlés párt utasításra ott fogja gáncsolni,hátráltatni,keresztbe tenni az új polgármesternek ahol csak tudd, bosszúból.
#19 "Ha egy normális jelölt indul akár még le is győzhették volna..."
Sajnos ez országos probléma. Mivel ellenzéki oldalon a normális jelölt ritka, mint a fehér holló, ezért borult narancsba már megint az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!