Azért szavazol Karácsonyra, mert jobb jelöltnek tartod, vagy pedig azért, mert Vitézy Fidesz közeli jelölt?
Ja, hogy ez Budapest?...
Eltévesztettem a házszámot.
"Gergely minden nap biciklivel megy dolgozni , kiről lehet még ezt elmondani?"
Ja, amikor veszi a kamera, vagy fotózkodni kell.Máskor meg autóval viteti a seggét.
Mellesleg, az ilyesmi (biciklizés) csak azoknak szimpatikus, akik szörnyen kispolgári gondolkodásúak.
Kb, mint azok, akik rajongtak azért,hogy Kádár János egy paraszt volt.
5#
Láttam """fejlett""" országot, köszönöm nem akarok Amszterdamot.A hideg is kiráz tőle.A biciklisek kvázi a felsőbb rangú közlekedők ott.
Ha fejlett városokat akarsz látni, akkor el kell hagynod ezt a bolond öreg kontinenst és a tengerentúlra kell látogatnod.
Na, ott láthatsz valóban fejlett, szellős, tervezett városokat.
Én hiszek a liberális demokráciában, ahol az egyén joga eldönteni,hogy mivel közlekedik, akár repülővel, autóval, villanyrollerral.
Ehhez senkinek semmi köze, sem neked, sem Orbánnak, sem Karácsonynak.Ez kizárólag mindenkinek a magánügye, az államnak/önkormányzatnak meg igazodni kell az emberek igényeihez.
Hollandia:
Keleti régen:
Ma meg egy szörnyű aszfalt és beton undor.
Ezek a választások. És ezt kell feladni a hozzád hasonlók miatt. A személéleted leragadt ott ahol Utrecht volt 1980 ban. Kb az a szint amikor a dohányzást még jó dolognak tűnt. Fel kéne fogni a hibákat és tanulni és tovább lépni. Nem ragaszkodni a bűzben éléshez.
"és lenne egy gyönyörű élhető városunk."
Az élhetőség annyira relatív, mint egy gyermekszépségverseny.
Számomra élhetetlen olyan település, ahol megnehezítik az autós közlekedést.
Lehet zöldíteni, kell is.De, kompenzálni kell a többi részvevőt is, mondjuk mélygarázsokkal, közúti alagutakkal.
Azaz, ha felszámolják a parkolókat, akkor húzzanak fel mélygarázst vagy parkolóházat a közelbe.Ha egy szűk utat autómentessé tesznek, építenek alagutat és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!