Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érik a fidesz valaha volt...

Érik a fidesz valaha volt legnagyobb győzelme?

Figyelt kérdés
Rekord magas a részvételi arány, van egy olyan megérzésem, hogy a fidesz megint jól mozgósított. Mit éreztek?
jún. 9. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Remélem igen.
jún. 9. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Egyetértek!
jún. 9. 17:37
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Mindenki a Megoldás Mozgalom miatt megy el szavazni
jún. 9. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Én megmondtam anyáméknak, hogy most a TISZA-ra szavazzanak, ne a Fideszre, ezzel megtettem a hazafias kötelességemet!
jún. 9. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

[link]

érdekes módon pont falun van a legkisebb eltérés mozgósításban 2022-höz képest. Szóval lehet izgulni kedves ellenzéki honfitársaim. :)

jún. 9. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

Ha így lesz, akkor nagyon rácsesztünk... én reménykedek, hogy a Tiszanak sikerült ekkora rszvételi arányt összehoznia.

[link]

jún. 9. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

ma 17:47

De ember gondolkozz már. 2019-hez képest lőtt ki, de 2019-hez képest mindenhol kilőtt. Akkor hozott volna a Tisza magasabb részvételi arányt össze ha az országos, más kerületek átlagaihoz képest szavaznának többen az adott kerületekben DE ilyenről nem szól a hír.

Szégyen amit ma újságírásnak neveznek, az meg külön szomorú, hogy ennyire nem megy az embereknek az értő olvasás, gondolkozás.

jún. 9. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Ha azt nézzük hogy magyarország 50%-a vidéki suttyó, akiknek a 8 általános elvégzése is nehéz volt, akkor meglehet.
jún. 9. 17:56
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

Ok, fröcsögj és személyeskedj csak. Az eszedbe se jut, hogy a Tiszának köszönhetően lőtt ki mindenhol a részvételi arány?

jún. 9. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Na, beért?
jún. 10. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!