Kijelenthetjük, hogy ez a választás volt a valaha volt legnagyobb esély leváltani a fideszt?
igen, eddig ez volt a legnagyobb
MZP elkúrta, nem kicsit, NAGYON :D
Én már régóta mondom, hogy a teljes politikai elitnek, az ÖSSZES politikusnak, családtagjuknak, barátjuknak akasztófán a helye.
De nem-nem, a magyar ember ehhez gyáva, gyávák vagytok ellenzékiek, ma ezzel a gondolattal aludjatok el.
Amikor majd a gyereketek 18 év múlva megkérdezi, miért van itt 30 éve diktatúra, apa, te gyáva vagy? Igen kisfiam, mehettem volna kaszával, fáklyával, molotovval az utcára, TV székházba, és kb 0 efforttal elűzhettem volna a Viktort, meg a teljes korrupt politikai elitet, de bekuckóztam inkább az internet elé siránkozni, mint egy gyáva balos nyúl. Ezzel a gondolattal feküdjetek le ma este aludni.
Igen, de az ellenzék ezt is úgy el cseszte, ahogy csak lehetett.
Jó, hogy nem adóemeléssel kampányoltak végig, komolyan...
Nem.
A kormánypárt mindig előnyben van, mert sokkal több lehetősége van.
És itt ráadásul mocskosul játszottak. Hitelből osztogatni?
Nézd meg a hirdetéseiket, csak azt látod, aki egyetért, mindenkit tiltottak. Odamegy anyám, a békés nyugdíjas, és azt látja, mindenki szereti őket.
Győzike, Grófó?
Riogatás...
Ha már Oswald halott, és nem tehet értünk semmit, bízom a koleszterin erejében.
Két fő dologban hibázott MZP:
1. nem kellett volna sértegetni a kormánypárti szavazókat
2. nem kellett volna benyalni az ukránoknak (hanem nyíltan ugyanazt az álláspontot képviselni, amit Orbán)
Ez van, tanulópénz. Most kereshet az ellenzés új megváltót. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!