Más is abban reménykedik, hogy a Tisza párt ma, a sárga földig alázza az összes ellenzéki pártot?
Figyelt kérdés
2024. jún. 9. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
40 szavazat
2/10 anonim válasza:
Az ellenzék már saját magát a földbe alázta 14 év alatt. Végre van jó alternatíva egy normális ellenzék.
3/10 anonim válasza:
Én igen. Pedig "ellenzéki" szavazó voltam korábban, de már őket is annyira utálom, mint Orbánt.
4/10 anonim válasza:
A Tisza levaltja a Fideszt és a bukott ellenzéket is. Ámen. :))
5/10 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel, hogy osztozik a túloldal a maradékon.
6/10 anonim válasza:
Szerintem egy a lényeg, a Fidesz legyen 45-50 százalékos, a többi nem érdekel, úgy magyarázzák meg, ahogy akarják...
7/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy lesznek az ellenzékben járulékos veszteségek, de Gyurcsánynak takarodnia kell (ha már a fidesz hazudott es/vagy képtelen volt elszámoltatni ilyen hatalommal 14 év alatt…).
8/10 anonim válasza:
A legtöbb tiszás a fidesz ellen van, leszarják az ellenzéket.
10/10 anonim válasza:
Nagyrészt akkor hibáztak, amikor ellenzékinek mondottként beleálltak Magyar Péterbe, ezt nem átlátni, hogy ezzel maguk alatt vágják mégjobban a fát, az böszmeség. Én akkor brutálisat csalódtam a DK-ban, de egyébként belegondolva nyilvánvaló Márky Zay-t is elárulták, hátbaszúrták. Egyedül a Mihazánktól volt érthető, mindig is a fidesz szatelit pártja volt. Viszont a bizalmamat igazolta Márky Zay Péter, mert nem állt bele Magyar Péterbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!