Tisza párt szavazók: hány EP mandátummal lennétek elégedettek?
Figyelt kérdés
jún. 9. 14:18
A kérdező szavazást indított:
6
7
8
9
Minimum 10
26 szavazat
3/8 anonim válasza:
Bármennyivel.
De annak örülnék ha minél közelebb kerülne a fideszhez, persze nyilván szoros nem lesz, hiszen a fidesz behozhatatlan és tisztességtelen előnyben van.
Viszont ha egy új erős és egységes ellenzék képe kirajzolódna az szuper lenne. Igazából az EP jelöltek annyira nem is érdekelnek, nem is nagyon jut el az egyszerű hétköznapi emberhez hogy pontosan mit csinálnak ott,viszont ha tényleg be se kell járnia a Deutschnak akkor nagy jelentősége nincs.
4/8 anonim válasza:
Tudom, hogy ez csak egy EP választás, de szerintem rég volt olyan párt, aki meg tudja ennyire szorongatni a Fideszt. A Tisza pártnak erre reális esélye van!
5/8 anonim válasza:
Ha demokratikus jogallamban élnénk akkor 11/11-et elvinne most
6/8 anonim válasza:
6 képviselőt mondanak az okosok nekik, szóval, ha eggyel többet 7-et elérnének, akkor én már happy lennék. :) De a 6-tal is az vagyok.
7/8 anonim válasza:
7 lett, maradhat én happy vagyok nagyon. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Én 7-8-ra gondoltam :)
jún. 10. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!