Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá bármilyen esély, hogy...

Van rá bármilyen esély, hogy ma elbukjon a Fidesz? Vagy lehet hinni az elemzőknek, és szinte biztosra vehető a 40-50%?

Figyelt kérdés

2024. jún. 9. 11:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#4 Ha 10% alatt lesz rádírok és megdicsérem a tökéletes politikai éleslátásod. :)

Nekem nehezemre esik elhinni, hogy elveszítette a DK-MSZP-P a 2019-es EP választáshoz képest a szavazóik harmadát (ez lenne 10%) vagy kétharmadát (ez lenne 5%). Ráadásul az egy 43%-os részvétel mellett volt 780 ezer szavazó, míg most simán 50% fölött lesz a részvétel de szerinted így is az a papírforma, hogy 250 ezer szavazójuk lesz összesen.

#6 Tehát aki mondjuk Mi Hazánkra szavaz, akik elutasítják Ukrajna támogatását, ők is háborúpártiak?

#7 Ha nem reménykednél abban, hogy a Fidesz rosszul szerepel akkor miért kérdeznéd azt amit kérdezel?

2024. jún. 9. 12:04
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 A tag azt mondta, én abban reménykedem, hogy a Tisza fogja föltétlenül utolérni/megelőzni a Fideszt. Én ilyet nem mondtam, csak azt, hogy a Fidesz összességében kevesebb voksot kap.
2024. jún. 9. 12:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Bukás szó alapvetően azt jelenti, hogy van egy elvárt cél, ami ha teljesül, az siker, ha nem, az bukás.

Fidesz a legelső EP választást leszámítva az összes többin 50% felett szerepelt, még ellenzékben is. Jelenleg egy 50% alatti eredmény kudarcnak tekinthető, ami erősen rányomná a bélyegét a párt jövőjére.

2024. jún. 9. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!