Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, szerintetek...

Mit gondoltok, szerintetek sem komolyan vehető a Századvég kutatása Vitézyvel kapcs?

Figyelt kérdés

Lényegében Vitézyt 48%-ra, Karácsonyt 40%-ra méri. Maradék Mi Hazánk.

Most gondoljatok bele. Fogták Vitézy 24 meg Szentkirályi 24 %-át, összeadták. Nem hiszem, hogy ez ilyen egyszerű volna. Van pár Vitézy fan ismerősöm, aki nagyot csalódott, Karácsonyra szavaz. A fideszesek nem tudom. Szerintem ők meg össze lesznek zavarva. Mit gondoltok?

2024. jún. 8. 01:13
 1/2 anonim ***** válasza:
18%

Természetesen most is hazudsz, mert feltételezem, hogy olvastad az a felmérést, amire hivatkozol.

Ott Vitézynek 28, Szentkirályinak 27%-a volt. Aminek az összege a tudomány mai állása szerint nem 48, hanem 55%.

Milyen érdekes, hogy a többi választás előtt megjelennek a (kamu) csalódott fideszesek, akik most már a ballib bandára fognak szavazni... aztán jön a Fidesz 2/3.

Most meg hirtelen tele lett a net csalódott Vitézy rajongóval. Aki persze eddig elismerte a hozzáértését, örömmel nézte a vitát, ahol Karácsonyt padlóra küldte, de most hirtelen KariGerire fog szavazni.

Kitalálhatnának már valami kreatívabbat a párközponban, mert ez másfél évtizede nem jön be és baromira átlásztó. Ezzel csak a birka ballib szavazókat tudod átverni. Őket pedig már nem kell.

2024. jún. 8. 01:31
 2/2 anonim ***** válasza:
74%
a Századvég a fidesz cége, mindig a fidesznek kedvező eredményeket hoz ki mindenből, én nemhiszek nekik.
2024. jún. 8. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!