Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor realizálódott benned az...

Mikor realizálódott benned az hogy Magyarországon nincs egy komolyan vehető ellenzéki párt se és reménytelen a kormányváltás?

Figyelt kérdés

Nekem ennél az eseménynél:

[link]

Ez annyira kiválasztott hogy ezután csak kutyapártra szavaztam.

Most TISZA-ra fogok.

Más is hasonlóan gondolkodik erről?

máj. 20. 11:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
60%
Miután az előző ketharmad utan egyből egymásnak esett a fél ellenzek. Akkor megfogadtam hogy többet oda sem szavazok. A Tisza viszont kap egy esélyt.
máj. 20. 11:07
 2/27 anonim ***** válasza:
71%
Én a Tisza-ban sem hiszek. Vmelyik nap láttam vmelyik Bp-i kerületben pl 10 polgármester jelöltre lehet szavazni. 10-re… minek ennyi párt most őszintén? Az egész balhét csak és kizárólag fejőstehénnek használják a “politikusok”. Fidesztől az MSZP-n keresztül a Mi hazánkig mindenki lefossa az állampolgárokat meg az országot is. Miért lenne más most egy 86. párt?
máj. 20. 11:10
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
2018ban, 22-ben szavaztam, de csak a saját lelkiismeretem miatt, nem hittem benne, hogy lehet kormányváltás -nem is lett-, 2 év múlva, már a lelkiismeretem sem érdekel.
máj. 20. 11:12
 4/27 A kérdező kommentje:
#2 akkor csak szavazz az EP-n rájuk, ott úgyis csak FIDESZ vs TISZA verseny van.
máj. 20. 11:12
 5/27 anonim ***** válasza:
20%
De most már van a Tisza. Mindent bele!
máj. 20. 11:14
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
#4 szavazni fogok, csak nem látom értelmét és nem bízom bennük se.
máj. 20. 11:15
 7/27 anonim ***** válasza:
24%
Nem reménytelen Orbán Putyinpártisága miatt egyre többen távolodnak el a Fidesztől, minden esély megvan az ellenzék győzelmére.
máj. 20. 11:18
 8/27 anonim ***** válasza:
Még soha.
máj. 20. 11:21
 9/27 anonim ***** válasza:
68%

Az van, hogy azok az emberek akik érnek is valamit, értenek is valamihez azok a jelenlegi ellenzéki partokban vannak, ha nem akarnak a Fidesznek dolgozni.

A Tisza egyelőre nem tud felmutatni senkit. Jelen állapotában nem több, mint egy egyszemelyes médiahack.

Isten óvjon minket attól, hogy tömegek szavazzanak rájuk!

máj. 20. 11:21
 10/27 anonim ***** válasza:
64%
#7 hát nekem a kevés fideszes ismerősöm sztem akkor is a fideszre szavazna, ha orbán élő egyenes adásban sz*rna az emberek fejére. Kimondják a varázsszavakat: brüsszel, védeni, háborúpárti, stb, aztán egyből megy az X a narancsra. Rettegés az élete 3 millió magyarnak, így nem látnak más lehetőséget, csak a fideszt.
máj. 20. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!