Azahriah, Rost Andrea, Thuróczy Szabolcs, Nagy Ervin, Bálint András, Jordán Tamás, Szabó-Kimmel Tamás: Hogy látod hírességeknek a Tisza párt mellett való szerepvállalását?
9:
"nagyon izgalmas, hogy a Fideszből kiválik valaki, mert erre még nem nagyon volt példa." (tudom, nem te mondtad, csak idéezted a srácot)
De:
Hadházy Ákos, Ángyán József, korábban: Fodor, Molnár Péter, Ungár Klára -szóval A. téved (ami fiatal kora miatt megbocsátható neki)
"Egyformán érkezik Fidesz- és DK-kritika Magyar Péter részéről. Azért ezt ellenzéki oldalról még nem próbálták meg." -
Ez a Momentum volt az elején.
Csak aztán akkora volt a választói nyomás az összefogásra, hogy belementek.
De pl. Hadházy is kritizálta mindkét oldalt és a Jobbik is.
#13 A szokásos hazug propagandát tolod most is.
Tarr nem kirúgták a munkahelyéről, hanem egyszerűen a próbaidős szerződését nem hosszabbították meg és PRÓBAIDŐ ALATT a cége úgy döntött, hogy még sem vele szeretnének együtt dolgozni. Igen, ebbe belejátszhat az is hogy felszólal egy gyűlésen, ahogy az is ha a facebook oldalán olyan képeket tesz ki magáról amiket a cége nem tart megfelelőnek.
De erre semmi bizonyíték nincsen, a próbaidő alatt nem kell indokolni, hogy miért is nem kötnek vele szerződést hosszabb távra. Az is ugyanúgy lehetséges, hogy már a felszólalása előtt is bizonyosak voltak abban, hogy nem akarnak vele dolgozni.
#14 XDDDD Amit más állít, az hazugság, tipikus fideszes gondolkodás. Esetleg háborúpárti nem vagyok?:D
Na és a többiről mi a véleményed? Arról mit gondolsz, hogy a gazdáid úgy f*snak a néptől, mint a nyulak? A kisembereket eltapossák, mert jelentéktelenek, de Krúbi, vagy éppen Azahriah azt mond, amit akar, mert az ő ellehetetlenítésük elsöpörné ezt a szemét tolvaj bandát a Föld színéről. Tarr csak az egyik eset volt, vidéken körlevelek mentek körbe a cégekben, kirúgással fenyegette a tüntetésre kilátogató embereket. Erre mit lehet mondani? Csak egy bizonyos szint felett van szólásszabadság?
A bátorság tudatszintnél magasabb szint a pártatlanság.
Én nem vagyok pártos például, képtelen vagyok oldalakban gondolkodni, az egészet látom.
Ők... nem.
Szóval ezt a magyar úgy nevezi: pártoskodás.
A bátorság az stimmelhet.
10: Stimmel.
Ha nem létszámra gondoltál több alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!