Sosem voltak még ennyien választani,( 9 órás adatok). Rezeg a léc a Putyinpárti Fidesznek?
Figyelt kérdés
jún. 9. 10:55
11/23 A kérdező kommentje:
Nem kellene szidni senkit, a nyugdíjasokat sem , a tisztelet mindenkinek kijár,kijárna.
jún. 9. 11:08
12/23 anonim válasza:
Ahogy látni, a részvételi adatok alapján a fideszes körzetekben a legnagyobb a szavazási kedv, pont ahogy 2022-ben is, hatalmas Fideszes győzelem lesz szerintem, de nagyon ne legyen igazam.
13/23 A kérdező kommentje:
Ha csak a környezetemet nézem sok eddigi fideszes nem szavaz vagy másra szavaz.
jún. 9. 11:10
15/23 anonim válasza:
Az a baj kérdező, hogy a környezetemben alig van Fideszes. Mindig mindenki szidja őket 1-2 ember kivételével, de a valásztásokon valahogy mindig összejön a 2/3 és az EP választáson is mindig tarolnak.
16/23 A kérdező kommentje:
Most nem fog.
jún. 9. 11:14
17/23 anonim válasza:
A nagy részvétel mindig elégedetlenséget, kormányváltó hangulatot jelez. Sajnos 2018 óta egészen biztosan tudjuk, hogy a fidesz viszont úgyis azt számol meg amit akar, úgyhogy én nem nagyon örülnék. Ráadásul most nem kormányváltásról szavazzunk amúgy sem.
18/23 anonim válasza:
A környezetet sosem nézzük kérdező…1. Nem reprezentatív 2. általában ugyan abban a buborékban vagytok, ezért fölösleges meg lebutított gondolkodás a környezetet nézni meg hivatkozni.
20/23 anonim válasza:
ma 11:15
Nekem pont az rémlik, hogy 2022-ben volt egy csomó ellenzéki szavazatszámláló is és azt kellett konstatáljátok, hogy nem csalnak a szavazással, egyszerűen csak sokkal több a támogatójuk.
Idén rekord kevés ellenzéki szavazatszámláló van, mert kiderült, hogy kár menni akkor se lesztek többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!