Sosem voltak még ennyien választani,( 9 órás adatok). Rezeg a léc a Putyinpárti Fidesznek?
Figyelt kérdés
jún. 9. 10:55
1/23 anonim válasza:
Várd ki a végét...majd számolás után lelkendezz.
2/23 anonim válasza:
Pont, hogy sajnos a TISZA pártnak rezeg. A háborúval beijesztette a Fidesz az embereket, így gyorsan megindultak szavazni a Fideszre nehogy az unokák meghaljanak a háborúban.
3/23 anonim válasza:
2022-ben többen voltak.
Illetve számold hozzá, hogy nyár van, szép idő és pont kistelepüléseken magasabb a részvétel.
Aki menni akar ma valahova, az valószínűleg igyekezett minél előbb leszavazni.
4/23 anonim válasza:
Hát én olvastam valahol, hogy a magas szavazati arány a Fidesznek kedvez. Sajnoa lehet benne valami, mert a 2022-es országgyűlési választáson is magas volt és a Fidesz a legnagyobb győzelmet aratta. Tudom ez teljesen más. Na de ne legyen igazam.
5/23 A kérdező kommentje:
Szerintem 40% sem lesz meg a Fidesznek, hatott a többiek szapulása.Nem kérnek ebből az emberek.
jún. 9. 10:58
6/23 anonim válasza:
Az 1000 fő alatti településeken a legnagyobb a részvétel továbbbra is. Biztos vagyok benne, hogy ők a tisza szavazók, igen... véletlenül sem a világháborútól rettegők 😂
7/23 A kérdező kommentje:
Én is félek a világháborútól de pont hogy amiatt hogy Orbán az egêsz háborút elindító Putyint támogatja.
jún. 9. 11:01
8/23 anonim válasza:
Ja, aztán lesz megint nagy szívás... Mint mindig.
9/23 anonim válasza:
Sok retek nyugger miatt lesz kiemelkedően magas a fidesznek.
Ha menni nem tudnak már, akkor is belöttyennek valahogy szavazófülkébe.
10/23 anonim válasza:
Attól hogy sokan vannak, ugyanúgy nem tudni, hogy ki kire szavaz. Szóval ezek a "rezeg a léc" kérdések bármelyik oldalra vonatkozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!