Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek mondják a Fideszesek...

Minek mondják a Fideszesek hogy Karácsony Gergely rossz amikor már Kőbányán egy 8-9 órás egy műszakos gyári melóra sem találnak itt embert nettó 220 ezerért sem?

Figyelt kérdés

Bezzeg ahol a Fidesz van vidéken, ott közmunka van, szegénység van, munkanélküliség van, még a jobb helyeken is csak mérgező akkumulátor gyárak vannak. A Fidesz vezette vidék borzalmasan le van maradva Európától, mintha egy másik földrész lenne. De azért a Fideszre szavaznak továbbra is.

Amikor itt Pesten azért na nincs is kolbászból a kerítés de vannak lehetőségek, mindezt a baloldalnak köszönhetjük. Nem csoda hogy az ingatlanok is gyémánt áron vannak itt, akármennyit elkérhetünk érte, mindenki ide akar költözni vidékről, de úgy tényleg mindenki. Majd ha egy utolsó Fideszes faluban is olyan lehetőségek lesznek mint itt, akkor lehetne mondani hogy a baloldal nem alkalmas. Mert jelenleg nem ez a helyzet.

Akkor miért nem inkább azt a kérdést teszik fel maguknak a Fidesz szavazók és maga a Fidesz, hogy mit csinál ilyen jól Karácsony Gergely?

2023. okt. 20. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Én nem mondtam hogy rossz.
2023. okt. 20. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Mert ennek a 220 ezernek kb. a duplájából lehet megélni.
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Tudod hogy van az kérdező....mások szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát akarom mondani a brét sem.
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán van összefüggés Gergely és gyári meló között.
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
#2 Ja hogy most már csak 440ezerből lehet megélni? Hogy is volt a Fidesz-mantra tavaly?🤣
2023. okt. 20. 13:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Kérdező trollkodsz?
2023. okt. 20. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nem tudom, hogy volt, mert nem vagyok fideszes, de attól még tény, hogy Pesten nettó 400 kell a megélhetéshez.
2023. okt. 20. 13:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Én nem bántom Gergelyt nincs vele problémám, bár szerintem Tarlós jobb polgármester volt.
2023. okt. 20. 13:29
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, nem volt kicsit sok az ATV?:)
2023. okt. 20. 13:33
 10/14 anonim ***** válasza:
#7 Pár éve még az volt a Fidesz-mantra hogy 48ezerből meg lehet élni.😅
2023. okt. 20. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!