Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek azt mondtak hogy...

Fideszesek azt mondtak hogy az elovalasztas egy szinjatek es le van zsirozva hogy Kari Geri nyer. At lettek verve a Fidesz szavszoi? Es be is doltek.

Figyelt kérdés

2021. okt. 8. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
GYURCSÁNY embere nyeri , most éppen másik báb lesz nem karigerike
2021. okt. 8. 18:25
 2/9 A kérdező kommentje:

1es.

Atya vilag. Xddd

2021. okt. 8. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Főleg Gyurcsány embere. MZP, aki kő kemény jobbos, Gyurcsányt is el akarja számoltatni.
2021. okt. 8. 18:27
 4/9 A kérdező kommentje:

De hat eddig az volt hogy az a bizonyitek hogy szinjatek hogy Kari Geri nyer nem?

Barmit mondd a fidesz azt mondod Te is?

Hollik azt mondta Marky Zaj NEM GYURCSANX EMBERE.

2021. okt. 8. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
De Dobrev igen! 🤫🤫
2021. okt. 8. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
szerintem mzp anyja egy kulák szeretője volt
2021. okt. 8. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

"Főleg Gyurcsány embere. MZP, aki kő kemény jobbos, Gyurcsányt is el akarja számoltatni."

S hogy fogja elszámoltatni, ha a mögötte lévő politikusok fele DK-s lesz?

2021. okt. 8. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán Fidesz-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-MMM többséggel. Ebben a kérdésben a DK és az esetlegesen mellette álló MSZP nagyon kisebbségben lenne, talán még az MSZP sem állna ki mellette.
2021. okt. 15. 00:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Az előválasztás valóban egy színjáték, csak nem úgy, ahogy a Fidesz mondja. Őszintén szólva, én Dobrevre tippeltem, hogy nyerni fog, MZP szerintem Gyurcsányt is meglepte. A színjáték abban nyilvánul meg, hogy nem törekedtek az előválasztás tisztaságára, nem kértek fel közjegyzőt, simán többször szavazott, aki ügyes volt, meg adatokat bemondva is lehetett szavazni, nem kellett igazolni. Ahhoz képest, hogy elég komolytalan volt maga a szavazás, úgy tűnik egyelőre, hogy véresen komolyan veszi az ellenzék az eredményt, pedig nem biztos, hogy köszönőviszonyban van azzal, ahogy az emberek jövőre szavazni fognak.
2021. okt. 21. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!