Bohár Dániel férfi prostituált? Fidesz szavazókat ez nem zavarja?
A fidesz szavazókat kaleta gábor, kónya endre, vásárhelyi jános pedofilok mentése se zavarja, a bonyhádi ügy sem: [link]
Sőt bús balázs óbudai #pedofidesz jelölt pedofilmentése sem: https://www.youtube.com/watch?v=YtsyMAgN73c
A fideszesek minden romlottságra leszavaznak, nem engedik el a narancskomcsi pártjukat
Múlt héten gyerekeket állitottak a szinpadra, politikai célokra használva őket, mint valami vágandó állatot és az sem zavart senkit.
Ez a gyerek, meg szimplán egy értéktelen senki.
"5, nyilván képletesen :D"
De még így is buta vagyok értelmezni, hogy pontosan hogyan érted. Nem értem magát a kifejezést, nem hallottam még. Mit jelent? No offense, tényleg érdekel.
A rendszer létrehozott egy új magyar szótárat, amiben minden, de minden egyes magyar szónak politikai értelmezés szerinti jelentése lett. Itt nem azt kell nézni, hogy mit mond az illető, hanem, hogy ki mondja.
Ha a rendszerhez tartozó személy azt mondja, hogy márpedig szavazzál egy lmbtq tagra, akkor, akkor is rá kell szavaznod, ha az háborúpárti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!