A magyarországi ellenzék miért viselkedik prostituáltként ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 21:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem meg a Fidesz viselkedik úgy.
Komcsikból liberálisok, liberálisból konzervatívak, konzervatívakból nácik.
Komcsikból oroszellenesek, majd oroszellenesből oroszpártiak.
2/8 anonim válasza:
nem csak az ellenzék , ebben az országban minden párt "szélkakas"
3/8 anonim válasza:
Na igen. Nézz csak rendszerváltás-kori videókat kérdező, kiesik a szemed ha meglátod a Viktorkát, a "lipsi" fenegyereket.
4/8 anonim válasza:
Nem viselkedik, csak a fideszes önmagából indul ki
5/8 anonim válasza:
"csak a fideszes önmagából indul ki"
Akkor már értem narancsék miért LMBTQ-znak ennyit....
6/8 anonim válasza:
Akiknek a hatalom érdekében nem gáz összeállni a náci jobbikkal, azoknak kuss szerintem. ;)
7/8 anonim válasza:
Azért 1990-ben nem azt jelentette a liberális szó, hogy ne legyenek nemzetállamok, cégek irányítsanak mindent, ne legyen kohézió az emberek között. A keresztény vallásból rendszeresen gúnyt űznek. A normális családképet lerombolják. A naiv és képkutató embereket a normális emberek ellen hangolják. 8 milliárd, egymástól független vásárló kell nekik, akik az internet hosszas böngészése után tudatosan vásárolják meg azokat a termékeket, amivel közelebb kerülnek ahhoz, hogy ne legyenek elégedetlenek magukkal.
8/8 anonim válasza:
A mai politikában már nincsenek elvek vagy értékek, csak érdekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!