Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter láthatóan szándék...

Magyar Péter láthatóan szándékosan, tudatosan nem használja a "vármegye" szót. Van rá esély, hogy ha nyerne két év múlva, visszacsinálná ezt a sok ostobaságot amit a Fidesz kitalált?

Figyelt kérdés

Magyar Péter összes videójában, bejegyzésében, szövegében egységesen a valódi "megye" szót használja az ostoba fideszes "vármegye" helyett. Ez szimpatikus.

Elgondolkodtam, hogy ha lenne oly szerencsénk, hogy két év múlva kormányt sikerülne vele váltani, akkor vajon vissza is csinálná ezt a sok szándékosan irritáló, teljességgel értelmetlen és az állampolgárokat frusztráló marhaságot amit a Fidesz kitalált? Gondolok itt ilyenekre:

*"vármegyék" - amik ugye megyék voltak mindig is

*évente kötelező adategyeztetés - ennek sincs semmi értelme az emberek felesleges bosszantásán túl, minden évben be kell írnom ugyanazokat az adatokat, amiket eddig is beírtam 10x egymás után

*minden reklám előtt "12 éven aluliak számára nem ajánlott" -újabb hülyeség, csak arra jó hogy még több műsoridőt vegyenek el, biztos sokkot kap egy 11 éves például az Alza.hu reklámtól...

És még lehetne sorolni.

Magyar Péter ezeket a kreténségeket visszacsinálná?

2024. jún. 9. 01:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Erről az emberről inkább azt tudom elképzeli, hogy kirobbantja a polgárháborút, mint hogy nyer két év múlva a választáson. Vagy egyszerre mindkettő.
2024. jún. 10. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Én sem "vármegyézek"

A 21. századot tapossuk.

2024. jún. 10. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:
2: Te rohadtul nem láttad, hogy hány százalékkal nyert. S még vajon hánnyal nyerhet?
2024. jún. 22. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Rosszul írtam, hogy nyert. Kapott.

Ellenben az igaz, hogy nagyon függ a teljes összetételtől, mert kormányzás ellenére is belerondíthat más az országgyűlésekbe. Bár Viktor ilyen esetben idegösszeroppanást kapna újra és visszamenne Svájcba, de más átvenné a stafétát. Igazából úgy érzem, hogy most sem ő valójában a góré háttérből.

2024. jún. 22. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
35%
A vármegyézés az egyik leglátványosabb jele a NER(vagyis az ország 80%-ának)szélsőjobboldalra csúszásának.
aug. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!