Magyar Péter láthatóan szándékosan, tudatosan nem használja a "vármegye" szót. Van rá esély, hogy ha nyerne két év múlva, visszacsinálná ezt a sok ostobaságot amit a Fidesz kitalált?
Magyar Péter összes videójában, bejegyzésében, szövegében egységesen a valódi "megye" szót használja az ostoba fideszes "vármegye" helyett. Ez szimpatikus.
Elgondolkodtam, hogy ha lenne oly szerencsénk, hogy két év múlva kormányt sikerülne vele váltani, akkor vajon vissza is csinálná ezt a sok szándékosan irritáló, teljességgel értelmetlen és az állampolgárokat frusztráló marhaságot amit a Fidesz kitalált? Gondolok itt ilyenekre:
*"vármegyék" - amik ugye megyék voltak mindig is
*évente kötelező adategyeztetés - ennek sincs semmi értelme az emberek felesleges bosszantásán túl, minden évben be kell írnom ugyanazokat az adatokat, amiket eddig is beírtam 10x egymás után
*minden reklám előtt "12 éven aluliak számára nem ajánlott" -újabb hülyeség, csak arra jó hogy még több műsoridőt vegyenek el, biztos sokkot kap egy 11 éves például az Alza.hu reklámtól...
És még lehetne sorolni.
Magyar Péter ezeket a kreténségeket visszacsinálná?
Vissza.
Van erről egy jó történet, hogyan hasonul meg az ember miközben észre sem veszi, hogy az ők kottájából játszanak. Én itt olvastam annak az erdélyi történetét, hogy miért nem szabad használni azt a kifejezést, amit a hatalom előír. Nem véletlenül változták meg a nevelet, ez a dinasztia építés része.
"A megye egész egszerűen a rövid, hétköznapi forma, nincs ebben semmi ideológia."
Két sorral feljebb írtad, hogy a megye kommunista.
8
De attól még nem kommunista szó. A 13. században jöttek létre a nemesi vármegyék. Túlhaladta már a történelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!