Miért mindig a hölgyek veszítenek rajta a magyar politikában? Most is visszalépett az Alexandra, így kire lehet majd szavazni heteróként?
Figyelt kérdés
Pedig olyan kis hot a csaj, hogy az ember szívesen szavazott volna rá.jún. 9. 00:27
1/12 anonim válasza:
Heteróként ne a melegpárt tagjaira akarj szavazni!
2/12 anonim válasza:
A fidesznél ennyit érnek a nők. Menjenek vissza a konyhába aztán szüljenek.
6/12 anonim válasza:
Mert a hölgyek bénák, legalábbis ha magas pozícióba kerülnek. Ami nem megy, azt meg nem kell erőltetni.
7/12 Barnabas333 válasza:
Én is Alexandrára akartam és nem a Fidesz miatt. Csak azt tudom, hogy Karácsonyra nincs az az isten. Majd beixelek valakit a maradékból.kíváncsi vagyok Újpesten ki lesz a polgármester az ellenzék megint kiadta a kamu újságot tudom mert ismerem aki készíti. Sosem értettem sározás helyett miért nem inkább programokkal állnak elő...
8/12 anonim válasza:
És az ilyen barmoknak szavazati joga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!