Magyar Péter beállt végül Vitézy Dávid mögé ma?
"Karácsony és csapata rengeteget támadja Magyar Pétert, " - nem tudom, te ilyet hol láttál, de ilyen nem volt.
Főleg nem "rengeteg".
A szombati dolgokba én nem látok bele,már nem követtem. De előtte egyértelműen kijelentette, hogy egyik jelöltet se támogatja, alkalmatlannak tartja, és kérte a választókat, hogy a Tisza listájára szavazzanak. Ha jó eredményt érnek el, lesz ráhatásuk a döntésekre, akkor ő maga is beül a fővárosi közgyűlásbe.
Más programja nem volt. Max még annyi, hogy sajnálja a szavazókat, hogy az idő rövidsége miatt nem tudtak saját főpolgármester jelöltet indítani, így majd 5 év múlva.
Értem, hogy MP is a asját pecsenyéjét sütögeti, de ezek alapján csak annyiban különbözik azoktól, akik ellen küzd, hogy ő még nem került semmilyen hatalmi pozícióba.
Szánalmas, hogy nincs véleménye az esélyes jelöltek programjáról és személyéről, és ezt is csak pártpolitikai szempontból tudja megítélni.
#16!
Politikusnak van, komoly politikusnak nincs.
Ha politikai kötődések alapján nem tud különbséget tenni a két jelölt között (ami szerintem inkább őt minősíti), akkor szakmai felkészültség alapján kellene döntést hozni.
Ha az emberek többsége tud döntést hozni, akkor az, aki a vezetőjük szeretne lenni, attól ez elvárás.
#17:
Dehogyis. Magyar Péter erre építi a politikáját, hogy ellenzéket és kormányt egyformán le kell váltani. Ebben a szellemben haladva nincs helye annak, hogy ő akármelyik jelölt mögé beálljon, még ha néhány politikához nem értő ember ezt is szerette volna. És ahogy látom, be is jött a stratégiája, mert az országban ilyen gyorsan soha senkinek nem ívelt fel a támogatottsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!