Budapesti tiszások, Vitézy vagy Karácsony?
Figyelt kérdés
jún. 8. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Vitézy
Karácsony
Más. / Nem vagyok budapesti és/vagy tiszás, csak kíváncsi vagyok az eredményre. / Csak trollkodni jöttem. :)
43 szavazat
1/16 anonim válasza:
Karácsony, mert bár mélyen tisztelem Vitézy-t, most még fontosabb, hogy a Fidesz ne jusson hatalomra. Vitézy meg politikai értelemben egy hasznos idióta a Fidesz szemszögéből.
3/16 anonim válasza:
Kari is egy hasznos idióta Gyurcsány szemszögéből. Gyurcsány arra használja azt a fajankót hogy pénzt tudjon kilapátolni a maffiája finanszírozására.
4/16 anonim válasza:
Mindenféle tisza nélkül ha ez neked alternatíva, akkor megvezetett fideszes vagy, aki azt hiszi, képes objektívnek látszani.
Nem, a dudvát vagy kiirtod gyökerestől, vagy ismét terjed. Elemi biológia.
5/16 anonim válasza:
Vitézy, mert bár a Fideszt mélyen utálom, de jó lenne, ha végre Budapest fejlődni tudna. Ha Karácsony lesz megint, akkor marad a nagy semmi.
6/16 anonim válasza:
Aki a trolt jelölte be azt a moderátorok nem tudnák kitiltani trollkodásért ?
8/16 A kérdező kommentje:
Nincs olyan opció, hogy "troll", csak olyan, hogy "vagy troll, vagy nem is budapesti, stb.", azért meg kicsit durva lenne kitiltai valakit, mert mondjuk a harmadik jelöltre szavazna, vagy eleve nem is szavazhat főpolgármester-jelöltre, nem?
jún. 8. 19:02
9/16 anonim válasza:
9.
A saját kérdésed se ismered te is egy troll vagy csak!
"Más. / Nem vagyok budapesti és/vagy tiszás, csak kíváncsi vagyok az eredményre. /
Csak trollkodni jöttem. :)"
10/16 anonim válasza:
Tekintve,hogy Karácsony Gergely és a támogatói folyamatosan fikázzák Magyar Pétert és a fidesz emberének nevezik, míg Vitézy pedig arról beszél, hogy együtt akar működni a Tisza párttal a fővárosi közgyűlésben, így nem nagyon kérdés,hogy melyikre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!