Igazam van ebben?Jól látom?
9# Nyilván azért, hogy nyifoghassanak. Én úgy látom, mindenkinek egyenlő esélyei vannak. Nézd meg a plakátokat, az újságokat, a médiát. Mindegyiküknek van saját platformja. Igaz, hogy mindegyik csak a másik pocskondiázására használja ezeket, de hát azt csinálnak, amit akarnak.
Egy ideje nem követem egyik oldalt sem. Ezelőtt viszont olvastam mindenféle platformot, kormánypártit és ellenzékit is (többfélét). Ami ijesztő, az a retorika teljes egyezése.
1) ezt nem mondod komolyan ugye..?
Kettős állampolgárságúak lesznek mint a külhoni magyarok, esetleg némi pénzzel is megtámogatják őket.a fidesz eddig is úgy alakította a jogi szabályozást ahogy a politikai érdeke megkívánta.
Kérdező, konteózni nem kellene. Letelepedési kötvénnyel nem szavazhatsz. A kettős állampolgárság pedig ugyanúgy csak akkor jár, ha teljesíted az adott ország feltételeit. Márpedig a magyar állampolgárság megszerzésének feltételei elég masszívak.
Látom neked az a lényeg, hogy hangosan kimondhatod a butaságaidat. Pláne úgy, hogy engem naívozol le, aki a rendszerben vagyok, pontosan ismerve a jogszabályokat, folyamatokat.
Kérdező, itt élek, szszb tag vagyok, követem a politikát függetlenként.
Sőt, a valódi életben élek veled ellentétben. Milyen jogokat akarnának a vendégmunkások szerinted? Azt hiszed eddig nem jöttek? Kedves kérdező, felvilágosítalak: már az én gyerekkoromban, 20-25 évvel ezelőtt is jöttek vendégmunkások. Nem újdonság ez. Pedig akkoriban még nem volt fideszkormány.
Sőt, mondok neked jobbat. Vannak itt kínaiak, tömkelegével. A gyerekeik már itt születtek, ide tartoznak. De mégsem szavaznak egyáltalán. Tudod miért? Mert elmondásuk szerint semmi közük a magyarok ügyeihez és nem szólhatnak bele, mert csak jót kaptak a magyaroktól. Igen, ezek az ő szavaik.
Miért rettegsz ennyire? Pláne olyasmitől, aminek semmi esélye sincs. Egy külföldi állampolgárnak soha nem lesznek jogai a szavazás kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!